Kreditkort

Komplett Bank Mastercard

 • 1-4% bonus på alla inköp
 • Ingen årsavgift/uttagsavgift
 • Bästa bonuskortet 2019!

Om Komplett Bank Mastercard

Den stora fördelen med Komplett MasterCard är dess bonusprogram. Vid samtliga inköp på internet ges 2% i bonus och på alla andra inköp ges 1%. Dessutom ges höga 4% i bonus om inköpen sker via Komplett.se.

Bonusprogrammet gör kreditkortet till det bästa (eller ett av de bästa) kreditkorten gällande bonus. Att kortet är gratis och inte har någon uttagsavgift är självklart till dess fördel.

Ett komplett kreditkort för dig som vill ha hög bonus och kan tänka dig handla ”gratis” på Komplett för upp till 2000 kr per år.

Hur bra är Komplett Bank Mastercard?

Bonus & förmåner
4% bonus på alla köp hos Komplett.se - 2 % bonus på alla köp av varor på Internet* - 1 % bonus på alla övriga varuköp Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
Försäkringar
Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
På resan
Valutapåslaget utomlands är 1,75 %.
Avgifter
Ränta 21,40 %, årsavgift 0 kr och aviavgift 0 kr. Effektiv ränta 24,20 %. Räntefritt upp till 50 dagar.
Beviljandegrad
Jämfört med andra kreditkort är det ganska många som får sin ansökan till det här kortet beviljad.
Kundnöjdhet
Användarna på Alltomkreditkort.se har givit kortet 3,9 av 5 poäng.
Helhetsbetyg
Detta är en sammanvägning av ovanstående betyg. Helhetsbetyget visar hur fördelarna och nackdelarna förhåller sig till varandra.

Kortfakta

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 21,40 – 24,90 %
Effektiv ränta: 24,20 %
Räntefritt: Upp till 50 dagar
Korttyp:Mastercard
Uttagsavgift:0,00 %
Valutapåslag i utlandet:1,75 %
Aviavgift:0 kr

Krav

 • Minst 20 år
 • Inte arbetslös
 • Inga betalningsanmärkningar

Bonus & förmåner

Bonus:4% bonus på alla köp hos Komplett.se - 2 % bonus på alla köp av varor på Internet* - 1 % bonus på alla övriga varuköp
Bonusvärde: Handlar du för 10 000 kr med kortet motsvarar bonusen 100 – 400 kr.
Concierge Service: Nej
Tillgång till lounger: Nej

Försäkringar

Finns

Vi saknar information om vilka försäkringar som finns.

Finns inte

 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Leveransförsäkring
 • Förlängd garanti
 • Självriskreducering
 • Prisgaranti
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring
 • Allriskförsäkring

Observera att vissa försäkringar ibland inte ingår automatiskt. Läs mer nedan.

Kredit

När en ansökan skickas in till Komplett anges bland annat boendeform, anställningsform och lönenivå. Det är information som företaget tittar på, tillsammans med information från en kreditupplysning, för att avgöra vilken nivå på krediten som kan godkännas.

De inköp som sker med kortet registreras på en månadsfaktura vilket gör det enkelt att få en överblick över månadsinköpen. Så länge hela fakturabeloppet är betalt innan förfallodatum uppstår ingen ränta.

Väljer man däremot att delbetala över ett par månader uppstår ränta från första dagen efter den räntefria perioden. Räntenivån är på 21,40%. Vid kontantuttag blir det räntekostnad från första dagen och detta då med räntenivån på 24,90%. Det är alltså olika räntenivå beroende på om kortet används för kortköp eller kontantuttag, något som är ovanligt.

Kom ihåg att välja E-faktura eftersom det vid pappersfaktura tillkommer 35 kr i aviavgift.

Exempel: Effektiv ränta blir 24,2% om 12 000 kr delbetalas över ett år.

Bonus

Komplett MasterCard har ett av de bästa bonussystemen på marknaden. Detta om ser på dess bredd och hur stor summa som årligen ges tillbaka kortägaren. Bonusen är uppdelad i tre nivåer.

Sker inköp på Komplett.se ges 4% i bonus, vid övriga inköp på internet ges 2% och resterande inköp med kortet ger 1%. Det är mycket hög bonusgrad då bonus ges på samtliga inköp. Det finns däremot en nackdel – intjänad bonus per månad får maximalt uppgå till 500 poäng och under en 12 månaders period är gränsen 2000 poäng.

Som mest går det alltså att få 2000 poäng (vilket motsvarar 2000 kr) under ett år. Det är ändå en hög bonus med tanke på att poängen kan användas till så många olika varor.

Bonuspoängen används som betalningsmedel på Komplett.se. De som använder kortet vid internetköp och de flesta vardagsinköp kommer alltså kunna köpa saker från Komplett.se varje år för upp till 2000 kr.

Med mycket hög bonus på Komplett.se och övriga internetköp samt hög bonus på köp i fysiska butiker bör Komplett vara ett av de kreditkorten med allra högst bonus. Dessutom är det en fördel att poängen kan används till allt från hushållsprodukter och elektronik till leksaker och skönhetsprodukter.

Försäkringar

Några extra försäkringar ingår inte på kortet. Däremot går det att teckna Betalningsförsäkring som ett tillval.

Betalningsförsäkring

Vill du känna dig trygg i att kunna betala kreditkortsfakturan även om du blir sjukskriven eller arbetslös? Det är denna trygghet som betalningsförsäkringen ger. Skulle någon av detta ske täcker försäkringen betalningen på kreditkortet under en viss period.

Betalningsförsäkring kostar 0,90 % av den utestående skulden i slutet av varje månad. Denna avgift betalas på månadsfakturan för kreditkortet.

Resefördelar

Komplett MasterCard är framförallt ett bonuskreditkort. Men det finns även vissa resefördelar. Kortet har ingen årsavgift och heller ingen uttagsavgift i automater oavsett om man befinner sig i Sverige eller utlandet.

Eftersom kreditkort är det säkraste sättet att betala utomlands skaffar många ett kreditkort enbart för att ha med sig på resan. I dessa fall bör just kreditkort utan årsavgift och utan uttagsavgift väljas. Däremot har kortet ett valutaväxlingspåslag på 1,75%.

Övrigt

Välj PIN själv - Det är du som kortägare som själv väljer vilken PIN-kod du vill ha. En liten detalj för vissa men mycket viktigt för andra.

Andra populära kreditkort

Vad tycker våra användare om Komplett Bank Mastercard?

Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Niclas

25 d
Bonusen som man tjänar in kan man även...

Bonusen som man tjänar in kan man även betala räkningen med så du behöver inte köpa nått hos komplett om du inte vill. Lätt det bästa shoppingkortet just nu.

Synd att dom inte har reseförsäkring men det finns ju andra gratiskort för det.

Magnus

18 feb
Bästa bonuskortet på länge! Att dem även...

Bästa bonuskortet på länge! Att dem även slänger in fria kontantuttag gör saken mkt bättre ;D

Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din erfarenhet av Komplett Bank Mastercard:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Kontaktuppgifter

Org.nummer:
Adress: Postboks 448
Postnummer: 1327
Ort: Lysaker, Norge
Telefon: 08-403 09 600
E-post: [email protected]
Ansvarig bank:

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: