Rebilla-kortet

 • Räntefritt upp till 51 dagar
 • Högsta kredit 50 000 kr

Om Rebilla-kortet

Kreditkortet från Rebilla har två riktigt stora fördelar. För det första ges bonus på 2 %, vilket är betydligt högre än alla andra kreditkort i Sverige.

För det andra är kortet helt fritt från avgifter. Här finns varken årsavgift, uttagsavgift, aviavgift eller valutaväxlingspåslag. Därmed ett mycket bra kort att använda både i Sverige och utomlands.

Hur bra är Rebilla-kortet?

Bonus & förmåner
2% bonus på allt du handlar (upp till 50 tkr) Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
Försäkringar
Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
På resan
Valutapåslaget utomlands är 0,00 %. Reseförsäkring är inkluderad.
Avgifter
Ränta 4,95 %, årsavgift 0 kr och aviavgift 0 kr. Effektiv ränta 4,36 %. Räntefritt upp till 51 dagar.
Beviljandegrad
Eftersom vi inte samarbetar med kortutgivaren kan vi inte mäta kortets beviljandegrad.
Kundnöjdhet
Användarna på Alltomkreditkort.se har givit kortet 2,5 av 5 poäng.
Helhetsbetyg
Detta är en sammanvägning av ovanstående betyg. Helhetsbetyget visar hur fördelarna och nackdelarna förhåller sig till varandra.

Kortfakta

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 50 000 kr
Ränta: 4,95 – 24,95 %
Effektiv ränta: 4,36 – 23,76 %
Räntefritt: Upp till 51 dagar
Valutapåslag i utlandet: 0,00 %
Aviavgift: 0 kr
Förseningsavgift: 190 kr

Krav

 • Minst 18 år
 • Inte arbetslös

Bonus & förmåner

Bonus: 2% bonus på allt du handlar (upp till 50 tkr)
Concierge Service: Nej
Tillgång till lounger: Nej

Försäkringar

Finns

 • Reseförsäkring
 • Förlängd garanti
 • Allriskförsäkring

Finns inte

 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Leveransförsäkring
 • Självriskreducering
 • Prisgaranti
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring

Observera att vissa försäkringar ibland inte ingår automatiskt. Läs mer nedan.

Kredit

I ansökan anges hur stor kredit som förväntas användas varje månad, antingen 0 – 25 000 kr eller 25 001 – 50 000 kr. När ansökan har behandlats sätts sedan en individuell kreditnivå samt ränta.

Räntan kan bli mellan 4,95 % och 24,95 %. Eftersom det varken är årsavgift eller aviavgift blir den effektiva räntan 4,36 % - 23,76 %. Att kunna få ränta en bit under 10 % är mycket bra vilket är en av fördelarna med kreditkortet.

Kortet har 45 räntefria dagar. Det som köps en månad presenteras därmed på fakturan kommande månad. Betalas hela fakturabeloppet uppstår ingen räntekostnad. Betalas bara en del av fakturabeloppet skjuts resten över till kommande fakturor och räntekostnad betalas.

Bonus

Med cashback (bonus) på 2% har Rebillakortet absolut högst cashback som går att få i Sverige på kreditkort. När de lanserade kortet gav det nästbästa kreditkortet med cashback, på alla inköp, 1 % så Rebilla är dubbelt så bra som dess konkurrenter.

Cashbacken sätts in på kortägarens konto i början av varje månad utifrån hur mycket kortet använts tidigare månad. Cashback ges på inköp på upp till 50 000 kr per år. Det innebär att maximal cashback är 1000 kr per år – för att använda ett kreditkort som är utan avgifter. Det är riktigt bra!

Försäkringar

För tillfället ingår inte några försäkringar. Enligt Rebilla kommer detta ”att finnas inom kort”. De försäkringar som då kommer att ingå är: Reseförsäkring, Förlängd garanti, Allriskförsäkring, Köpskydd, Leveransförsäkring, Självriskreducering, Prisgaranti, Feltankningsförsäkring och Nyckelförsäkring.

(Recensionen uppdateras så fort som dessa försäkringar ingår i kreditkortet)

Resefördelar

Tack vare att kortet varken har uttagsavgift eller valutapåslag är det mycket bra att ta med på utlandsresan. För tillfället bör resan däremot inte köpas med kortet eftersom ingen reseförsäkring ingår. Detta kommer däremot ingå inom kort. Se ”Försäkringar ovan”.

Enda nackdelen på resan är att uttagsgränsen i bankautomat är 1000 kr per vecka. Men genom att kontakta kundtjänst kan detta justeras uppåt.

Övrigt

Helt utan avgifter

En mycket stor fördel med Rebilla är att kreditkortet är helt utan avgifter. Det finns varken årsavgift, uttagsavgift, valutapåslag eller aviavgift. Det är därmed det enda kreditkortet i Sverige som inte har någon avgift alls.

Inget extrakort

Extrakort kan inte tecknas. Är det två vuxna i hushållet rekommenderas istället bägge att söka om varsitt kort. Därmed kan bägge även få full bonus (1000 kr per år).

App som ger ekonomisk överblick

Ladda ner Rebilla-appen och få överblick över alla inköp, budget och en rad funktioner som gör det lättare att få ekonomisk överblick.

Andra populära kreditkort

Vad tycker våra användare om Rebilla-kortet?

Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Gert

21 jan 2020
diskriminering

Har ansökt om kreditkort hos er och fick svar inom 10 sekunder att ansökan avslagits. Ni har inte gjort någon kreditupplysning på mig, för jag har inte fått någon kopia från någon kreditupplysningsinstitut. Jag har aldrig fått avslag på någon ansökan jag gjort tidigare. Jag känner mig diskriminerad för anledningen att jag fick avslag tror jag är att jag är pensionär! Andra pensionärer jag känner har också fått avslag.

Missbelåten!

Richard

11 dec 2019
Dåligt kundbemötande

Deras kundtjänst hänvisade mig alltid till produktvillkor rörande kredikort, då varför existeras en så kallad "kundservice"? Man behöver inte måste kunna allt direkt efter hade läst villkoren vad? Kan man inte ens ställa några frågor eller funderingar? Urusel!

Alexander

5 dec 2019
Cash back och ingen avgift!

Information som finns här är inte uppdaterad, men kortet är helt gratis (även i utlandet) och har cashback!

Alltomkreditkort.se
Viktor på Alltomkreditkort.se

Hej! Tack för din feedback. Eftersom kortet är så pass nytt har vi behövt verifiera uppgifterna successivt, men nu bör allt vara korrekt. Återkom gärna om du hittar fler fel! /Viktor

linn

30 nov 2019
Bra kundsupport

Bra kundsupport! Kort svarstid och kunnig!

Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din erfarenhet av Rebilla-kortet:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Kontaktuppgifter

Org.nummer: 556709-4866
Adress: Färögatan 33
Postnummer: 164 51
Ort: Kista
Telefon: 08-400 07 040
E-post: [email protected]
Ansvarig bank:

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: