Kreditkort

Gekås Ullared Shoppingkortet

Om Gekås Ullared Shoppingkortet

Shoppingkortet ”Ullared” har en enda specifik fördel. Du får 1% i bonus oavsett var du handlar med kortet. En bonus som sedan kan användas för inköp på Gekås i Ullared. Bonusen är hög i jämförelse med andra kreditkort men i övrigt saknas fördelar.

Kortfakta

Årsavgift 150 kr
Högsta kredit 10 000 kr
Ränta 13,82 %
Effektiv ränta 16,59 %
Räntefritt Upp till dagar
KorttypMastercard
Valutapåslag i utlandet1,50 %

Krav

  • Minst 18 år
  • Inte arbetslös
  • Inga betalningsanmärkningar

Kredit

I kortansökan anges hur stor kredit som önskas. Den lägsta nivån är enbart 2000 kr vilket är ovanligt lågt. Som mest går det att få en kredit på 100 000 kr.

I mitten på månaden skickas en faktura ut med kontoutdrag som presenterar de inköp som skett föregående månad. Betalas hela beloppet uppstår varken ränta eller några kostnader. Väljs istället alternativet med delbetalning uppkommer ränta på det belopp som skjuts upp. Kortets ränta är på 13,82 %.

Den effektiva räntan blir 16,59% i det fall krediten utnyttjas till 10 000 kr och summan sedan delbetalas över 12 månader.

Delbetalning på större inköp

Om du tänker göra ett större enskilt inköp på Gekås kan delbetalning ske i upp till 12 månader. Det sker då separerat från återbetalning av kreditkortsskulden. Önskas detta alternativ måste kundtjänst kontaktas i förväg.

Sparränta

På alla kreditkort går det att sätta in pengar i förväg. På detta sätt behöver man inte utnyttja kortets kredit. Kortet ger även sparränta på insatta medel även om räntan är låg (0,1%).

Bonus

Med 1% i bonus ger Shoppingkortet riktig hög bonus i jämförelse med andra kreditkort. Så fort du samlat 10 000 poäng skickas en värdecheck på 100 kr hem till din folkbokföringsadress. En nackdel är däremot att bonusgrundande inköp maximalt får vara 100 000 kr per år. Som mest går det alltså att få en bonus på 1000 kr/år.

Bonusen kan enbart användas på Gekås i Ullared. Det är en hög bonus och ett passande kort för dig som minst åker till Gekås en gång vartannat år eftersom poängen gäller i 24 månader.

Erbjudanden och tävlingar

Har du Shoppingkortet kommer du få speciella erbjudanden och inbjudningar till tävlingar från Gekås. Det kan även gälla rabatter hos samarbetande företag.

Exempel kan vara ”100 kr rabatt på musikalen Djungelboken” eller ”Bättre pris på boende vid Gekås”.

Försäkringar

Shoppingkortet har inte några direkta fördelar utöver den bonus som ges hos Gekås. Här ingår exempelvis inte några andra försäkringar än den ”obligatoriska” reseförsäkringen (Se ”Resefördelar).

Resefördelar

I stort sett alla (om inte alla) kreditkort har reseförsäkring. Med Shoppingkortet ges denna reseförsäkring i det fall som resan betalas minst till 50% av kortet. Det är alltid en fördel att betala resor med kreditkort just eftersom reseförsäkring ingår.

Inte bästa kortet på resan

I informationen om kreditkortet på hemsidan presenteras det som ”Bästa kortet på resan”. Detta utifrån att MasterCard accepteras över hela världen.

Men det är knappast bästa kortet på resan då några unika resefördelar inte finns samtidigt som kortet har både uttagsavgift och valutapåslag.

Det är ett bra kreditkort för dig som vill samla bonus på Gekås, bo billigare vid varuhuset och få erbjudanden från dem. Det är helt enkelt ett kort för dig som älskar Gekås!

Kontaktuppgifter

Org.nummer
Adress Katarinavägen 15
Postort 116 45 Stockholm
Telefon
E-post

Vad tycker våra användare om Gekås Ullared Shoppingkortet?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du använt Gekås Ullared Shoppingkortet är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Gekås Ullared Shoppingkortet:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.