Supreme Card Woman

 • Räntefritt upp till 60 dagar
 • Högsta kredit 150 000 kr

Om Supreme Card Woman

Det finns tre tydliga fördelar med Supreme Card Woman. För det första att kortet automatiskt genererar pengar till forskningen mot bröstcancer. För det andra en flexibel återbetalning via flera olika alternativ. För det tredje att bonus ges på allt, inte bara kortköp. Ta däremot inte med det på resan för då uppstår onödigt stora kostnader.

Hur bra är Supreme Card Woman?

Bonus & förmåner
Bonus på alla köp. Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
Försäkringar
Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
På resan
Valutapåslaget utomlands är 1,97 %. Reseförsäkring är inkluderad.
Avgifter
Ränta 12,36 %, årsavgift 295 kr och aviavgift 29 kr. Effektiv ränta 8,17 %. Räntefritt upp till 60 dagar.
Beviljandegrad
Jämfört med andra kreditkort är det många som får sin ansökan till det här kortet beviljad.
Kundnöjdhet
Användarna på Alltomkreditkort.se har givit kortet 3,9 av 5 poäng.
Helhetsbetyg
Detta är en sammanvägning av ovanstående betyg. Helhetsbetyget visar hur fördelarna och nackdelarna förhåller sig till varandra.

Kortfakta

Årsavgift: 295 kr
Högsta kredit: 150 000 kr
Ränta: 12,36 – 17,32 %
Effektiv ränta: 8,17 – 26,22 %
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 2,97 %, minst 35 kr
Valutapåslag i utlandet: 1,97 %
Aviavgift: 29 kr

Krav

 • Minst 18 år
 • Inte arbetslös
 • Inga betalningsanmärkningar

Bonus & förmåner

Bonus: Bonus på alla köp.
Bonusvärde: Handlar du för 10 000 kr med kortet motsvarar bonusen 37.5 kr.
Concierge Service: Nej
Tillgång till lounger: Nej

Försäkringar

Finns

 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Självriskreducering

Finns inte

 • Köpskydd
 • Leveransförsäkring
 • Förlängd garanti
 • Prisgaranti
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring
 • Allriskförsäkring

Observera att vissa försäkringar ibland inte ingår automatiskt. Läs mer nedan.

Kredit

Vid ansökan anges en önskad kredit. Detta mellan 10 000 kr och 150 000 kr. Kortföretaget kan däremot bevilja kortet men med en lägre kredit än vad som angetts i ansökan. Hur stor kredit de kan ge beror på dina ekonomiska förutsättningar.

Likt alla kreditkort så samlas inköpen med Supreme Card Woman på en månadsfaktura. Det är sedan upp till dig som kortägare att välja mellan olika betalningsalternativ. En stor fördel är att det här ges många olika möjligheter.

Hela fakturan betalas

Om hela fakturabeloppet betalas tillkommer ingen räntekostnad. Detta förutsatt att fakturan betalas inom den räntefria perioden.

Delar av fakturabeloppet betalas

Om delar av fakturabeloppet betalas skjuts resterande skuld till kommande fakturor. I detta fall uppkommer ränta (12,36 %) på detta belopp. Utöver ränta tillkommer även en aviavgift på 29 kr. Lägsta belopp att betala per faktura är 5 % av det totala fakturabeloppet.

Om en kredit på 15 000 kr används och sedan återbetalas över 12 månader beräknas den effektiva räntan till 16,94 %.

Delbetalning

Ett alternativ mot att använda kortets kredit är att välja räntefri delbetalning på enstaka inköp. Det kan då ske på upp till 6 månader. Vid val av delbetalning tillkommer en uppläggningsavgift på 97 kr samt den aviavgift (29 kr/mån) som alltid uppstår när skulden inte betalas till fullo inom en månad.

Om 15 000 kr delbetalas över 6 månader räntefritt blir den effektiva räntan 4,63 %. Det är ungefär en fjärdedel av vad som betalas i effektiv ränta om kreditkortets kredit istället hade utnyttjats.

Genom att de erbjuder detta alternativ ges möjlighet att hålla nere räntekostnaden rejält på större enstaka inköp.

Betala räkningar med kortet

Räkningar som betalas till bankgiro kan betalas med detta kreditkort. På så vis går det att utnyttja kreditkortets räntefria period för att skjuta fram en betalning av en räkning utan att det kostar något. Möjligheten finns även att delbetala över flera månader (se ovan)

Hög sparränta på insatta medel

Ytterligare ett alternativ är att sätta in pengar i förväg på kortet så att det därmed skapas ett plussaldo. Fördelen är att du kan handla för större summa (beviljad kredit + plussaldo) och att du får ränta på dessa insatta medel. Räntan är 0,90 % vilket är högre än de flesta bankers sparränta.

Bonus

 • Bonus till Cancerfonden

  Det som främst gör detta kort unikt är att du skänker pengar till välgörenhet utan att du märker det. Varje gång kortet används för inköp skänker nämligen Supreme 1 kr till Cancerfonden. Betala med kortet i genomsnitt tre gånger per dag och över 1 000 kr per år går till kampen mot bröstcancer.

 • Bonus till dig

  Även på denna punkt skiljer sig kortet mot andra kreditkort. De flesta kreditkort ger nämligen enbart poäng på inköp som sker med kortet. Men med Supreme Card Woman får du även poäng på kortets årsavgift, kontantuttag, om räkningar betalas med kortet samt löpande abonnemangskostnader (exempelvis Spotify och ViaPlay). Dessa poäng används sedan för att köpa saker från Supremes poängbutik.

  Bland annat går det att köpa presentkort till flera olika E-butiker. Ett presentkort på 500 kr kostar 65 000 poäng, vilket alltså kräver inköp på 130 000 kr. Därmed är bonusen på ca 0,4 %.

Välkomstpoäng

Om du tecknar Supreme Card Woman ges en välkomstbonus på 10 000 poäng. Det är lika många poäng som du får om du handlar med samma kort för 20 000 kr.

Rabatter

Supreme har samarbete med ett tiotal olika E-butiker vilka därmed har rabatter och erbjudanden till de med kreditkort från Supreme. Bland annat går det att få bättre priser hos Euroflorist, Tailor Store och Middagsfrid.

Försäkringar

Nackdelen med Supreme Card Woman är att några försäkringar inte ingår utöver reseförsäkringen. Det kompenseras däremot med kortets fördelar med generös bonus (jämfört med många andra kreditkort), rabatter och inte minst att pengar ges till välgörande ändamål.

Betalförsäkring som tillval: Betalförsäkring kan tecknas som tillval. En försäkring som betalar kortets månadsbelopp om du exempelvis blir inlagd på sjukhus, blir sjukskriven under längre tid eller arbetslös. Även betalförsäkringen ger bonus med 0,5 poäng per krona.

Resefördelar

Reseförsäkring

När en resa betalas bör detta alltid ske med ett kreditkort. Detta eftersom det därmed ingår en kompletterande reseförsäkring, något som även gäller för Supreme Card Woman. Försäkringen kan ge ersättning för exempelvis försenat bagage, avbeställningsskydd, försenat flyg eller om du missar ett anslutningsflyg. Den gäller både för dig som kortägare och resor som gäller övriga i familjen.

Dyrt på resan

Kreditkortet kan inte rekommenderas som ett resekreditkort. Inför resan finns en fördel att teckna ett annat kreditkort eftersom det på detta kort tillkommer uttagsavgift samt valutapåslag.

Övrigt

 • Sms-kvitto som skapar säkerhet

  Om Sms-kvitto aktiveras skickas ett sms ut varje gång kortet används för köp på över 500 kr. Det blir därmed en extra säkerhet då man lätt upptäcker om kortet missbrukas och snabbt kan spärra det.

 • Betala med mobilen

  Det blir allt vanligare med lösningar som gör att du kan betala i kassan i en butik direkt med mobilen. Det är även möjligt med kreditkorten från Supreme Card. Ladda hem appen Loyo Pay, registrera ditt kort och betala sedan genom att bara hålla telefonen nära en betalterminal som har denna funktion. Det gäller däremot enbart på mobiler med Android som operativsystem, dvs. ej iPhone.

Andra populära kreditkort

Vad tycker våra användare om Supreme Card Woman?

Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Annika

21 sep 2018
Perfekt kort! älskar att dem donerar pengar...

Perfekt kort! älskar att dem donerar pengar till forskning om bröstcancer :)

Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din erfarenhet av Supreme Card Woman:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Kontaktuppgifter

Org.nummer: 516401-0208
Adress:
Postnummer: 250 24
Ort: Helsingborg
Telefon: 0771-112 233
E-post: [email protected]
Ansvarig bank: Resurs Bank AB

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: