Kreditkort

Supreme Card World

 • Billigt kreditkort med ConciergeService
 • Bonus på alla inköp
 • StopService, ID-skydd, Nödkontanter ingår
 • Hög årsavgift

Om Supreme Card World

Även om Supreme Card World bör klassas som ett resekreditkort så har kortet en rad förmåner som även kan utnyttjas i vardagen. De själva sammanfattar kortet med att det ”ökar komforten både i vardagen och på resan” vilket är en bra sammanfattning.

Det är ett av de billigaste (1068kr/ år) kreditkorten med ConciergeService och dessutom ingår bonus på alla inköp, StopService, ID-skydd och ett flertal reserelaterade förmåner. På resan ges reseförsäkring, tillgång till flygplatslounger, nödkontanter & nödbiljetter samt rabatt på utvalda boenden.

Ett kort som ger stora förmåner och stor service – till ett relativt lågt pris.

Hur bra är Supreme Card World?

Bonus & förmåner
1 poäng per krona. Växlas mot produkter i webbshoppen. Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
Försäkringar
Reseförsäkring, ID-skydd och betalförsäkring som tillägg. Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
På resan
Valutapåslaget utomlands är 1,97 %. Reseförsäkring är inkluderad.
Avgifter
Ränta 16,32 %, årsavgift 1 068 kr och aviavgift 0 kr. Effektiv ränta 27,89 %. Räntefritt upp till 60 dagar.
Beviljandegrad
Eftersom vi inte samarbetar med kortutgivaren kan vi inte mäta kortets beviljandegrad.
Kundnöjdhet
Kortet har inte fått några användarrecensioner än.
Helhetsbetyg
Detta är en sammanvägning av ovanstående betyg. Helhetsbetyget visar hur fördelarna och nackdelarna förhåller sig till varandra.

Kortfakta

Årsavgift: 1068 kr
Högsta kredit: 50 000 kr
Ränta: 16,32 %
Effektiv ränta: 27,89 %
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Korttyp:Mastercard
Valutapåslag i utlandet:1,97 %
Aviavgift:0 kr

Krav

 • Minst 18 år
 • Inkomst på minst 8 333 kr/mån
 • Inte arbetslös
 • Inga betalningsanmärkningar

Bonus & förmåner

Bonus:1 poäng per krona. Växlas mot produkter i webbshoppen.
Concierge Service: Ja
Tillgång till lounger: Ja

Försäkringar

Finns

 • Reseförsäkring

Finns inte

 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Leveransförsäkring
 • Förlängd garanti
 • Självriskreducering
 • Prisgaranti
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring
 • Allriskförsäkring

Observera att vissa försäkringar ibland inte ingår automatiskt. Läs mer nedan.

För vem passar Supreme Card World?

Supreme Card World kan vara ett passande kreditkort för de som vill ha service och säkerhet. Det är ett av de billigare kreditkorten med ConciergeService och med tanke på de tjänster som ingår, samt att man får bonus på alla inköp, är det mycket prisvärt i förhållande till vad man får.

Det är därmed ett mycket bra resekreditkort – förutom uttagsavgift och valutapåslag.

Kredit

Den högsta kredit som går att få på Supreme Card World är 150 000 kr. Hur stor kredit som beviljas beror däremot på de ekonomiska förutsättningar som finns hos personen som ansöker om kortet. Supreme kan bevilja kortet men till en betydligt lägre kreditnivå. De inköp som sker med kortet samlas till en kreditkortsfaktura som skickas ut av Supreme en gång i månaden. Den minsta summa som måste betalas per månad är 5% av innevarande skuld. Om man väljer att delbetala fakturan uppkommer räntekostnad på det belopp som inte betalas på en gång. Den nominella räntan på kortet är 16,32% men med vissa avgifter blir den effektiva räntan 27,89% om en kredit utnyttjas på 15 000 kr under 12 månader. ?Sparränta- De som har ett kreditkort från Supreme får tillgång till Supreme Spar. Ett sparkonto som oftast har en räntenivå som är högre än hos storbanker och nischbanker. År 2018 erbjöds en ränta på 1,1% på ett konto med fria uttag och insättningar. Maxbelopp 500 000 kr.

Bonus

Supreme Card World ger poäng på alla inköp som sker. Dessa poäng används sedan i deras egen webbshop för att köpa allt från hemelektronik och presenter till att ges bort till välgörande ändamål. En krona ger 1 poäng vilket gör att bonusen motsvarar 0,5-1% beroende något på vad som köps in via webbshopen.

Försäkringar

Utöver den reseförsäkring som ingår i kortet finns följande försäkringar:

 • ID-skydd – ID-skydd är uppbyggt för att förebygga, upptäcka och begränsa ID-stölder. Det skyddar inte helt mot denna bedrägeriform men minskar risken för att det ska ske och begränsar dess omfattning.
 • Betalförsäkring – Denna försäkring ingår inte i kortet utan behöver tecknas separat. Detta kan ske när man ansöker om kortet eller vid ett annat tillfälle. Betalförsäkring betalar ”kreditens ordinarie månadsbelopp” om kortägaren blir sjukskriven eller arbetslös under längre tidsperiod. Den ger även ersättning om personen läggs in på sjukhus eller avlider. Som mest kan ersättning ges i 12 månader. Denna försäkring ger därmed en trygghet i vardagen mot att ha en hög kreditkortsskuld som kan vara svår att betala när inkomsten kraftigt fallit.

Resefördelar

 • Reseförsäkring – Om en resa betalas till minst 75% med kortet så ingår en reseförsäkring. Försäkringen täcker då hela familjen (barn upp till 23år) . Exempel på försäkringsdelar som ingår är Ersättning för missad anslutning, Avbeställningsskydd, Ersättning för bagageförsening och Självriskreducering på hem-, villa- och personbilsförsäkring.
 • Nödkontanter och Nödbiljetter – Den person som är i utlandet och mister en värdehandling som är registrerad i StopService (Se nedan) kan utnyttja ”Nödkontanter”. Det betyder att man kan få tillgång till 10 000 kr i lokal valuta för att underlätta situationen. Om det är biljetterna som försvunnit kan man få ”Nödbiljetter”. Det är då flyg-, tåg-, eller båtbiljetter så att man kan ta sig hem. Detta till ett värde av maximalt 15 000 kr.
 • Meddelandeservice – Dygnet runt kan man kontakta meddelandeservice för att förmedla ett meddelande till någon man själv inte kan nå. Tjänsten fungerar även tvärtom dvs att anhöriga kan lämna meddelande till meddelandeservice som sedan den som är på resa får ta del av när man har möjlighet att nå meddelandeservice.
 • Endless Vacations – Via Endless Vacation Rentals kan man hyra över 5000 semesterlägenheter med självhushåll världen över. Här finns allt från de enklare enbäddslägenheterna till större femstjärniga alternativ.
 • Tillgång till flygplatslounger – Mot en avgift på 30USD per gång får man tillgång till ett stort antal flygplatslounger. Där får man tillgång till bland annat mat, dryck, tidningar och Wi-fi. Under första året är dessa besök gratis.
 • ConciergeService – Är ConciergeService enbart en resefördel? Även om resefördelarna ofta lyfts fram så är detta en tjänst som ”ökar komforten både i vardagen och på resan”. Läs mer om ConciergeService nedan.

Övriga fördelar

 • ConciergeService – Få hjälp med att boka hotellrummet, hyrbilen, köpa biobiljetter eller med att skicka blommor. ConciergeService är öppet dygnet runt och kostar aldrig något att utnyttja. Via servicen kan man få hjälp med det mesta som kan utföras på distans. Att ConciergeService främst förknippas med reserelaterade förmåner beror på att många använder denna tjänst för att boka resor, taxi, hotell och andra reserelaterade tjänster.
 • StopService – Via tjänsten StopService registrerar man sina mobiler, kreditkort, pass och andra värdehandlingar. Om dessa skulle komma bort eller stjälas kan man spärra dem snabbt genom att ringa ett nummer när som helst på dygnet. En tjänst som gör det enklare och snabbare att spärra värdehandlingar så att inte de missbrukas.
 • Nyckelservice – En nyckelbricka ingår gratis för den som har Supreme Card World. Enligt statistik kommer nycklar med en nyckelbricka oftare tillbaka till dess ägare än om man inte har denna bricka.
 • Betala räkningar med kortet – Genom att betala räkningar med Supreme Card World skapas en stor flexibilitet. När räkningen betalas med kortet kan man välja att delbetala kostnaden över 6 månader (räntefritt) eller betala över längre tid mot en räntekostnad. Kostnaden för denna tjänst är 1% av fakturabeloppet.
 • SMS-kvitto skapar trygghet- Varje gång kortet används för ett inköp på över 500 kr skickas ett SMS-kvitto ut. Därmed märker man mycket snabbt om någon skulle missbruka kortet.
 • Rabatt hos Preem – Vid tankning på bemannad station ges 15 öre rabatt per liter.
 • Erbjudanden – På hemsidan presenteras de företag som det för tillfället går att få rabatter och erbjudanden hos. Det kan ex vara 10% på försäkringar från Solid, ,10% hos TailorStore eller 2000 poäng om man betalar med kortet hos Interflora.

Andra populära kreditkort

Vad tycker våra användare om Supreme Card World?

Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du använt Supreme Card World är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!

Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din erfarenhet av Supreme Card World:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Kontaktuppgifter

Org.nummer: 516401-0208
Adress: Ekslingan 9
Postnummer: 250 24
Ort: Helsingborg
Telefon: 042-382 000
E-post: [email protected]
Ansvarig bank: Resurs Bank AB

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: