Supreme Card World


Supreme Card World

Även om Supreme Card World bör klassas som ett resekreditkort så har kortet en rad förmåner som även kan utnyttjas i vardagen. De själva sammanfattar kortet med att det ”ökar komforten både i vardagen och på resan” vilket är en bra sammanfattning.

Det är ett av de billigaste (1068kr/ år) kreditkorten med ConciergeService och dessutom ingår bonus på alla inköp, StopService, ID-skydd och ett flertal reserelaterade förmåner. På resan ges reseförsäkring, tillgång till flygplatslounger, nödkontanter & nödbiljetter samt rabatt på utvalda boenden.

Ett kort som ger stora förmåner och stor service – till ett relativt lågt pris.

Snabbrecension

  • Billigt kreditkort med ConciergeService
  • Bonus på alla inköp
  • StopService, ID-skydd, Nödkontanter ingår
Vårt betyg:

Ansök kostnadsfritt

Kortfakta

Villkoren kontrollerades senast igår

Ränta16,32 %
Effektiv ränta27,89 %
Kredit0 - 150 000 kr
Räntefritt60 dagar
Årsavgift 1068 kr
Bonus1 poäng per krona. Växlas mot produkter i webbshoppen.
FörsäkringarReseförsäkring, ID-skydd och betalförsäkring som tillägg.
KorttypMasterCard
Uttagsavgift2,97 %
Valutapåslag i utlandet1,97 %
Aviavgift0 kr

Krav

  • Minst 18 år
  • Månadsinkomst på minst 8 333 kr
  • Bosatt i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inte arbetslös

För vem passar Supreme Card World?

Supreme Card World kan vara ett passande kreditkort för de som vill ha service och säkerhet. Det är ett av de billigare kreditkorten med ConciergeService och med tanke på de tjänster som ingår, samt att man får bonus på alla inköp, är det mycket prisvärt i förhållande till vad man får.

Det är därmed ett mycket bra resekreditkort – förutom uttagsavgift och valutapåslag.

Kredit

Den högsta kredit som går att få på Supreme Card World är 150 000 kr. Hur stor kredit som beviljas beror däremot på de ekonomiska förutsättningar som finns hos personen som ansöker om kortet. Supreme kan bevilja kortet men till en betydligt lägre kreditnivå. De inköp som sker med kortet samlas till en kreditkortsfaktura som skickas ut av Supreme en gång i månaden. Den minsta summa som måste betalas per månad är 5% av innevarande skuld. Om man väljer att delbetala fakturan uppkommer räntekostnad på det belopp som inte betalas på en gång. Den nominella räntan på kortet är 16,32% men med vissa avgifter blir den effektiva räntan 27,89% om en kredit utnyttjas på 15 000 kr under 12 månader. 
Sparränta- De som har ett kreditkort från Supreme får tillgång till Supreme Spar. Ett sparkonto som oftast har en räntenivå som är högre än hos storbanker och nischbanker. År 2018 erbjöds en ränta på 1,1% på ett konto med fria uttag och insättningar. Maxbelopp 500 000 kr.

Bonus

Supreme Card World ger poäng på alla inköp som sker. Dessa poäng används sedan i deras egen webbshop för att köpa allt från hemelektronik och presenter till att ges bort till välgörande ändamål. En krona ger 1 poäng vilket gör att bonusen motsvarar 0,5-1% beroende något på vad som köps in via webbshopen.

Försäkringar

Utöver den reseförsäkring som ingår i kortet finns följande försäkringar:

Resefördelar

Övriga fördelar