Supreme Card World

 • Billigt kreditkort med ConciergeService
 • Bonus på alla inköp
 • StopService, ID-skydd, Nödkontanter ingår
 • Hög årsavgift

Om Supreme Card World

Även om Supreme Card World bör klassas som ett resekreditkort så har kortet en rad förmåner som även kan utnyttjas i vardagen.

De själva sammanfattar kortet med att det ökar komforten både i vardagen och på resan vilket är en bra sammanfattning. Det är ett av de billigaste (1068kr/ år) kreditkorten med ConciergeService och dessutom ingår bonus på alla inköp och ett flertal reserelaterade förmåner. Ett kort som ger stora förmåner och stor service till ett relativt lågt pris.

Hur bra är Supreme Card World?

Bonus & förmåner
0.5 poäng per krona. Växlas mot produkter i webbshoppen. Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
Försäkringar
Reseförsäkring, ID-skydd och betalförsäkring som tillägg. Det här betyget bygger delvis på svar från kundundersökningar.
På resan
Valutapåslaget utomlands är 1,97 %. Reseförsäkring är inkluderad.
Avgifter
Ränta 16,32 %, årsavgift 1 068 kr och aviavgift 0 kr. Effektiv ränta 27,89 %. Räntefritt upp till 60 dagar.
Beviljandegrad
Jämfört med andra kreditkort är det många som får sin ansökan till det här kortet beviljad.
Kundnöjdhet
Kortet har inte fått några användarrecensioner än.
Helhetsbetyg
Detta är en sammanvägning av ovanstående betyg. Helhetsbetyget visar hur fördelarna och nackdelarna förhåller sig till varandra.

Kortfakta

Årsavgift: 1068 kr
Högsta kredit: 150 000 kr
Ränta: 16,32 %
Effektiv ränta: 27,89 %
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 2,97 %
Valutapåslag i utlandet: 1,97 %
Aviavgift: 0 kr

Krav

 • Minst 18 år
 • Inkomst på minst 8 333 kr/mån
 • Inte arbetslös
 • Inga betalningsanmärkningar

Bonus & förmåner

Bonus: 0.5 poäng per krona. Växlas mot produkter i webbshoppen.
Bonusvärde: Handlar du för 10 000 kr med kortet motsvarar bonusen 37.5 kr.
Concierge Service: Ja
Tillgång till lounger: Ja

Försäkringar

Finns

 • Reseförsäkring

Finns inte

 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Leveransförsäkring
 • Förlängd garanti
 • Självriskreducering
 • Prisgaranti
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring
 • Allriskförsäkring

Observera att vissa försäkringar ibland inte ingår automatiskt. Läs mer nedan.

För vem passar Supreme Card World?

Supreme Card World kan vara ett passande kreditkort för de som vill ha service och säkerhet. Det är ett av de billigare kreditkorten med ConciergeService och med tanke på de tjänster som ingår, samt att man får bonus på alla inköp, är det mycket prisvärt i förhållande till vad man får.

Kredit

Den högsta kredit som går att få på Supreme Card World är 150 000 kr. Hur stor kredit som beviljas beror däremot på de ekonomiska förutsättningar som finns hos personen som ansöker om kortet. Supreme kan bevilja kortet men till en betydligt lägre kreditnivå.

De inköp som sker med kortet samlas till en kreditkortsfaktura som skickas ut av Supreme en gång i månaden. Den minsta summa som måste betalas per månad är 5 % av innevarande skuld.

Om man väljer att delbetala fakturan uppkommer räntekostnad på det belopp som inte betalas på en gång. Den nominella räntan på kortet är 16,32 % men med vissa avgifter blir den effektiva räntan 27,89 % om en kredit utnyttjas på 15 000 kr under 12 månader.

Sparränta- De som har ett kreditkort från Supreme får tillgång till Supreme Spar. Ett sparkonto som oftast har en räntenivå som är högre än hos storbanker och nischbanker. År 2020 erbjöds en ränta på 0,90% på ett konto med fria uttag och insättningar.

Bonus

Supreme Card World ger poäng på alla inköp som sker. Dessa poäng används sedan i deras egen webbshop för att köpa allt från hemelektronik och presenter till att ges bort till välgörande ändamål. En krona ger 1 poäng vilket gör att bonusen motsvarar 0,5 - 1 % beroende något på vad som köps in via webbshopen.

Försäkringar

Utöver den reseförsäkring som ingår i kortet finns följande försäkringar:

 • Betalförsäkring Betalförsäkring betalar kreditens ordinarie månadsbelopp om kortägaren blir sjukskriven eller arbetslös under längre tidsperiod. Den ger även ersättning om personen läggs in på sjukhus eller avlider. Som mest kan ersättning ges i 12 månader. Denna försäkring ger därmed en trygghet i vardagen mot att ha en hög kreditkortsskuld som kan vara svår att betala när inkomsten kraftigt fallit.

Resefördelar

 • Reseförsäkring - Om en resa betalas till minst 75 % med kortet så ingår en reseförsäkring. Försäkringen täcker då hela familjen (barn under 23 år). Exempel på försäkringsdelar som ingår är Ersättning för missad anslutning, Avbeställningsskydd, Ersättning för bagageförsening och Självriskreducering på hem-, villa- och personbilsförsäkring.
 • Tillgång till flygplatslounger - Två gånger per år kan kortinnehavaren och en vän besöka en flygplatslounge utan kostnad. Det går att välja på lounger över hela världen.
 • ConciergeService - På resan kan Concierge Service vara en mycket uppskattad tjänst. Ring tjänsten dygnet runt och få hjälp med att boka hotell, hitta passande tåganslutningar eller för att få fram kontaktuppgifter till anhöriga.

Övriga fördelar

 • ConciergeService - ConciergeService är öppet dygnet runt och kostar aldrig något att utnyttja. Via servicen kan man få hjälp med det mesta som kan utföras på distans. Att ConciergeService främst förknippas med reserelaterade förmåner beror på att många använder denna tjänst för att boka resor, taxi, hotell och andra reserelaterade tjänster. Men genom tjänsten kan lika gärna blombud beställas, öppettider kontrolleras eller pizza beställas hem från en lokal pizzeria.
 • Betala räkningar med kortet - Genom att betala räkningar med Supreme Card World skapas en stor flexibilitet. När räkningen betalas med kortet kan man välja att delbetala kostnaden över 6 månader (räntefritt) eller betala över längre tid mot en räntekostnad. Kostnaden för denna tjänst är 1 % av fakturabeloppet.
 • SMS-kvitto skapar trygghet - Varje gång kortet används för ett inköp på över 500 kr skickas ett SMS-kvitto ut. Därmed märker man mycket snabbt om någon skulle missbruka kortet.
 • Rabatt hos Din-X - Vid tankning hos Din-X ges dubbla poäng./li>
 • Erbjudanden - På hemsidan presenteras de företag som det för tillfället går att få rabatter och erbjudanden hos. Det kan exempelvis vara 10 % på försäkringar från Solid.

Andra populära kreditkort

Vad tycker våra användare om Supreme Card World?

Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du använt Supreme Card World är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!

Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din erfarenhet av Supreme Card World:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Kontaktuppgifter

Org.nummer: 516401-0208
Adress: Ekslingan 9
Postnummer: 250 24
Ort: Helsingborg
Telefon: 0771-112 233
E-post: [email protected]
Ansvarig bank: Resurs Bank AB

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: