Få 7500 SJ-poäng genom att teckna SJ Mastercard

Fram till 30 juni har SJ en kampanj som ger 7500 SJ Prio poäng om deras SJ Prio Mastercard tecknas. Dessutom bjuder de på avgiften under de första 6 månaderna. 

Få 1000 poäng som ny medlem

Att bli medlem hos SJ är kostnadsfritt och kräver enbart registrering med namn och lösenord på hemsidan. Vid registrering ges automatiskt 1000 poäng i välkomstgåva. Förutsatt att man är inloggad på hemsidan, eller appen, samlas sedan SJ-poäng på samtliga resor som bokas. 

Få 7500 poäng genom att teckna kreditkortet 

Fram till 30 juni 2023 har SJ en kampanj som innebär att de som tecknar deras kreditkort får 7500 poäng. Det krävs även att minst fem kortinköp har skett innan detta datum för att bonusen ska betalas ut. Dessutom betalas ingen årsavgift under de sex första månaderna. Därefter är årsavgiften 295 kronor. 

Bonuskortet ger sedan automatiskt 20 poäng per 100 kronor. Detta gäller oavsett vad som köps med kortet förutom inköp hos SJ som dessutom ger 1 poäng per krona via SJ Prio medlemskapet.  

Så mycket är poängen värda

Poäng inom SJ Prio används för inköp av produkter via SJ´s poängportal. Det är även möjligt att använda dem till inköp i café eller restaurang ombord. Via poängportalen går de exempelvis att köpa biobiljetter, dryck hos Espresso House eller växla dem till Coop-poäng. Överlägset högst värde får de däremot om de används till resor hos SJ. För 7500 poäng går det exempelvis att få:

  • Halva priset på biljetter - 2 st Regional klass 2 (totalt 6000 poäng)
  • Halva priset på biljetter – 1 st Regional klass 2 + 1 st Snabbtåg klass 2 (totalt 7500 poäng)
Ylva Bergström Publicerad 5/22/2023

Jag heter Ylva och jag har haft nöjet att arbeta som rådgivare för Alltomkreditkort.se sedan 2022. En viktig del av mitt ansvar är att se till att vi publicerar intressant och användbar information för våra läsare. Dessutom är jag alltid uppmärksam på viktiga ändringar som kan påverka våra läsare och ser till att vår webbplats alltid är uppdaterad med de senaste nyheterna och förändringarna inom kreditkortsbranschen.

Uppdaterad 6/1/2023
Mattias Skog

granskad av Mattias Skog