Refunder adderar fler butiker

Publicerad: 1/23/2023

Refunder, Sveriges största sajt för cashback, lägger till 20 nya butiker till sitt sortiment. Bland de nya butikerna finns bland annat Zoo.se, Gant och Dermalogica. Totalt är nu 1172 onlinebutiker anslutna till Refunders plattform och ger dig från en procent och uppåt i cashback. 

För att få ta del av cashbacken behöver du skapa ett konto på Refunder. Detta är helt gratis och går på ett par minuter. Förutom cashback ger medlemskapet dig tillgång till kampanjer och specialerbjudanden hos de butiker Refunder samarbetar med. När du samlat ihop minst 100 kronor i cashback kan du när som helst få dem utbetalda till ditt bankkonto.

Ett ännu bättre sätt att få ta del av fördelarna från Refunder är att skaffa kreditkortet Refunder pay. Med kortet får du en procent i cashback på alla köp, både i fysiska butiker och online. Enda undantaget är kontantuttag, spel samt bilköp. Handlar du med Refunder Pay via ditt konto på Refunder får du självklart även ta del av den cashback som erbjuds där. Handlar du till exempel hos Amazon, som ger dig 2.5 procent i cashback får du 2.5+1=3.5 procent cachback om du betalar med Refunder pay.

Förutom cashback erbjuder Refunder pay flera olika försäkringar, som reseförsäkring, tanka-felförsäkring och otursförsäkring. Dessutom får du rabatt när du tankar på Preem eller sover på Nordic choice hotel. Kortet ger dig upp till 50 000 i kredit och är gratis första året, därefter är årsavgiften 395 kronor.

Mattias Skog
Mattias Skog Uppdaterad 1/23/2023

Mattias ansvarar för att de uppgifter som presenteras på Alltomkreditkort.se är aktuella. Han har god kännedom om den svenska kreditkortsmarknaden och håller hemsidan uppdaterad med alla nyheter om kreditkort.