re:member flex utsedd till bästa kreditkortet 2022

Med tanke på dagens breda utbud av kreditkort, samt alla förmåner som tillkommer, är kröningen av bästa kreditkort inte en lätt uppgift. Många kreditkort har tävlat om en plats på prispallen, och efter många jämförelser och prövningar så blev det till slut re:member flex som tog hem vinsten hos de allra flesta – detta med anledning av kortets överlägsna rabattprogram samt kompletta reseförsäkring. Kreditkortet har många eftersträvansvärda förmåner, och har därför, enligt flera jämförelsesajter, gjort sig välförtjänt titeln. 

Perfekt för den äventyrslystne

re:member flex är en solklar vinnare hos många jämförelsesajter, och med god anledning. Coronapandemin har satt käpparna i hjulet för många resefantaster, men med lättade restriktioner i övergripande delar av världen så är det nu möjligt igen. Äntligen!

Men – trots dessa goda nyheter så kan såklart oförutsedda saker hända under resans gång – och då kan re:member flex vara en trygghet. Det är perfekt för den som är på resande fot, då dess reseförsäkring innefattar mer än bara det mest grundläggande såsom avbeställningsskydd; den omfattar också resestartsskydd, missat anslutningsflyg, bagage-och-flygförseningar, kapitalbelopp vid olycksfall, id-stöld, självriskskydd och självriskeliminering vid hyrbil. Med andra ord kan den som beställer sin resa med re:member flex känna sig trygg att bli rättvist ersatt om något skulle hända under resans gång. 

Dominerande cashbackprogram

En annan faktor som gjort att flex-kortet är förtjänt sin vinnande titel är deras rabatt/cashbackprogram som ger en generös återbäring i över 300 olika webbutiker. Detta gäller inte enbart för butiker, utan även hotellkedjor, hyrbilsföretag och matkasseföretag. Så om du föredrar internetshopping, så kan re:member flex ge stor förmån. Du får dessutom rabatt på alla bemannade Preem-stationer i Sverige!

Ingen årsavgift och individuell ränta

Flex-kortet har – till skillnad från de allra flesta kreditkort på marknaden – en kostnadsfri årsavgift. re:member flex erbjuder också individuell ränta. Det innebär räntan sätts med hänsyn till hur din situation och ekonomi ser ut. 

Håkan Eriksson Publicerad 3/8/2022

Mitt namn är Håkan och jag har varit skribent på Alltomkreditkort.se sedan 2021. Mina huvudsakliga uppgifter är att skriva recensioner av kreditkort på webbplatsen där jag grundligt går igenom alla för- och nackdelar för att hjälpa besökarna att välja rätt kort. Jag håller mig även uppdaterad kring vad som händer i kreditkortsvärlden och skriver nyheter.

Uppdaterad 5/8/2023

granskad av Ylva Bergström