Rocker ger upp till 500 kr för insättningar i mars

För att stödja Röda Korsets arbete i Ukraina genomför Rocker en kampanj under mars 2022. En kampanj som innebär att kortägare kan få upp till 500 kr och samtidigt påverka hur stor summa som Rocker kommer att skänka till Röda Korset. 

Invasionen av Ukraina skapar ett stort mänskligt lidande på plats och både stater, företag och privatpersoner är engagerade för att hjälpa till på olika sätt. Det svenska fintech-företaget Rocker har därför lanserat en kampanj som innebär att företaget donerar upp till en miljon kronor till Röda Korsets livsviktiga arbete i regionen. För alla med ett Rocker Standard, Rocker Plus eller Rocker Premium finns möjligheten att både tjäna bonus och bidra till detta arbete. 

0,5 % extra upp till 10 000 kr 

Alla insättningar till Rockerkortet, under mars, ger en ”bonus” på 0,5 %. Detta upp till totalt insättning på 10 000 kr. Det betyder att de som swishar in 10 000 kr under denna månad kommer att få 500 kr extra på sitt konto. Pengar som betalas ut den 4:e april.

Rocker åtar sig även att bidra med 0,5 % av insatt belopp till Röda Korset. I detta exempel skulle alltså kortägaren få 500 kr på sitt konto samt Röda Korset få 500 kr. Målet är att Rocker med denna kampanj ska nå upp till bidragsmålet på maximalt en miljon kronor. 

"”För oss på Rocker känns konflikten väldigt nära eftersom vi har medarbetare på plats i Ukraina. Vi är inget storbolag men vi vill göra vad vi kan med det vi har” - Rocker.

Sandra Attermo Publicerad 3/2/2022

Mitt namn är Sandra och jag är sedan 2022 skribent på Alltomkreditkort.se. Mitt arbete går ut på att skriva texter, som till exempel recensioner, nyheter och guider. Jag har tidigare arbetat med lån och har tack vare detta stor kunskap om kreditupplysning och kreditbedömning. Ett annat område som jag gillar att skriva om är hur man sparar pengar och förbättrar sin privatekonomi.

Uppdaterad 5/8/2023
Mattias Skog

granskad av Mattias Skog