Kreditkort

Om Alltomkreditkort.se

Alltomkreditkort.se är en webbtjänst som listar och jämför kreditkort. Vi strävar efter att ge dig som konsument enkel information om alla kreditkort så du enkelt kan avgöra vilket kreditkort som passar dig bäst! Vi kommer även skriva om allmänna nyheter samt egna tips & råd som rör kreditkort.

Hitta bästa kreditkortet

Varför finns inte alla kreditkort med?

Vi är helt opartiska till de kreditkort vi listar. Däremot kan det hända att vissa kreditkort inte finns med. Detta beror på att denna kreditleverantör inte ger oss provision för trafiken vi förmedlar, vilket är ett måste för att finansiera våra driftkostnader.

Vill du synas på Alltomkreditkort.se?

Maila oss på [email protected] om du vill synas hos oss. Vi svarar på alla mail inom 48 timmar.

Villkor

Alltomkreditkort.se ägs av Veloxia AB (org.nr. 559038-4052) med säte i Stockholm. Vi säljer inga kreditkort utan jämför endast en del av marknadens utbud. Information om ränta hämtas manuellt och därför kan den dagsfärska informationen avvika. Vi gör dock dagliga kontroller för att minimera antalet fel.

Informationsinsamling

Vi använder temporära filer, även kallade "cookies" för att analysera användarbeteende och därmed förbättra upplevelsen på sajten. Detta sker anonymt men kan inaktivares i webbläsare.