Om Alltomkreditkort.se

Alltomkreditkort.se är en webbtjänst som listar och jämför kreditkort. Vi strävar efter att ge dig som konsument enkel information om alla kreditkort så att du enkelt kan avgöra vilket kreditkort som passar dig bäst!

Vi har en lång erfarenhet av privatekonomi och har sedan 2015 arbetat heltid med att förse konsumenter med tips och guider för att göra svåra ekonomiska beslut lätta.

Hitta bästa kreditkortet

Hos oss hittar du:

  • Jämförelselistor av kreditkort så att du snabbt får en överblick av de erbjudanden som finns.
  • Recensioner om svenska kreditkort som är skrivna av personer med utbildning inom ekonomi eller som har motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Kundomdömen som lämnas av våra besökare för kreditkort.
  • Nyheter, guider och krönikor som rör kreditkort i synnerhet.

Om oss

Jakob Thorselius Jakob Thorselius [email protected] Har tidigare arbetat på ideella föreningar såsom Mattecentrum som hjälper barn och unga med matematik. Grundläggande kunskaper om matematik är enligt Jakob en stor faktor för att förstå sig på, och fatta goda beslut inom ekonomi och då också kreditkort.


Viktor Svensson Viktor Svensson [email protected] Viktor har flera års erfarenhet av automatiserad datainsamling. Han har tidigare arbetat på en av de större bostadssajterna i Sverige och studerar även juridik vid Lunds universitet. Viktor brinner för att göra de juridiska aspekterna av privatekonomi mer lättillgängliga och begripliga.


Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen [email protected] Kajsa är vår egen faktagranskare som ansvarar för att de uppgifter vi presenterar på Alltomkreditkort.se är aktuella. Hon har god kännedom om den svenska kreditkortsmarknaden och ser till att våra användare uppdateras när någonting händer.

Vanliga frågor

Kreditkortet jag letar efter finns inte, varför?

Vi är helt opartiska till de kreditkort vi listar. Och vårt mål är att lista samtliga svenska kreditkort på marknaden. Märker du som besökare att någonting saknas så kan du maila oss på [email protected] så ser vi till att addera det kreditkortet omgående.

Stämmer alltid ränta, villkor och bonusar?

Vi kontrollerar alla villkor dagligen med hjälp av automatisk inhämtning från kreditgivarnas hemsidor. Ibland, men inte ofta, kan uppgifterna avvika från vad som står hos kreditgivaren. I dessa fall ska du utgå från deras information och inte våran.

Kontakta oss

Har du frågor om vår tjänst? Eller vill du synas på Alltomkreditkort.se? Då är du välkommen att ringa eller maila. Vi finns tillgängliga för att besvara dina frågor vardagar 08:00 – 20:00 och helger 10:00 – 15:00.

E-postadress
[email protected]

Telefonnummer
08 – 520 275 95


Skapa ett supportärende

Ditt namn:
E-postadress:
Telefonnummer:
(Frivilligt)
Berätta om ditt ärende:


Villkor

Vi kontrollerar alla villkor dagligen med hjälp av automatisk inhämtning från kreditgivarnas hemsidor. Ibland, men inte ofta, kan uppgifterna avvika från vad som står hos kreditgivaren. I dessa fall ska du utgå från deras information och inte våran.

Cookies

Vi använder temporära filer, även kallade "cookies" för att analysera användarbeteende och därmed förbättra upplevelsen på sajten. Detta sker anonymt men kan inaktivares i webbläsare.

Företagsuppgifter

Veloxia AB
Org.nummer: 559038-4052
Box 1392
116 74 Stockholm
08 – 520 275 95
[email protected]


Stolt stödföretag till ECPAT