Hotellkedjan Nordic Choice byter namn på sitt medlemsprogram, till Strawberry, och dess kreditkort lanseras i ny design. Detta firas med extra förmånligt erbjudande för de som tecknar det nya kreditkortet. 

I likhet med ett flertal andra hotellkedjor har Nordic Choice ett medlemsprogram som gynnar återkommande kunder. Varje hotellnatt, och inköp i restaurangen, ger poäng som sedan kan växlas in till hotellnätter. Medlemsprogrammet, som tidigare hette Nordic Choice Club, byter nu namn till Strawberry. 

Strawberry Mastercard

Utöver att samla poäng på hotellvistelsen går det att samla poäng med Strawberry Mastercard, som tidigare hette Nordic Choice Club Mastercard. Ett kort som ger poäng på samtliga inköp i vardagen och som därmed snabbare ger tillgång till bonusnätterna. I och med att bonusprogrammet nu ändrar namn kommer även kreditkortet att få nytt namn och utseende. Utöver ordinarie förmåner ingår även följande om kortet tecknas före den 31 juli.

 • Gratis första året
  Strawberry Mastercard kostar egentligen 595 kronor per år.  Tecknas kortet inom kampanjperioden är årsavgiften gratis första året.  
 • Gold-medlem direkt
  Medlemskapet hos Strawberry finns på fyra olika nivåer, Blue, Silver, Gold och Platinum. Nivån avgörs av hur många nätter som bokas hos hotellkedjan under ett år. För att nå Gold krävs 30 nätter men nivån ingår gratis under första året. På denna nivå ingår exempelvis ”spaentré 2 för 1” på alla hotellbokningar. 
 • 20 000 välkomstpoäng
  Om kortet tecknas, och används för kortinköp inom 30 dagar, ingår dessutom 20 000 välkomstpoäng. Eftersom en hotellnatt kostar från 7500 poäng ingår det alltså drygt två hotellnätter!
 • Dubbla poäng 
  Fram till 31 juli ges dessutom dubbla poäng på alla kortinköp. Vid köp hos Nordic Choice Hotell ges tredubbla poäng.