Hos oss hittar du:

  • Jämförelselistor av kreditkort så att du snabbt får en överblick av de erbjudanden som finns.
  • Recensioner om svenska kreditkort som är skrivna av personer med utbildning inom ekonomi eller som har motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Kundomdömen som lämnas av våra besökare för kreditkort.
  • Nyheter, guider och krönikor som rör kreditkort i synnerhet.

Om oss

Viktor Svensson
Viktor Svensson

support@alltomkreditkort.se

Viktor har flera års erfarenhet av automatiserad datainsamling. Han har tidigare arbetat på en av de större bostadssajterna i Sverige och studerar även juridik vid Lunds universitet. Viktor brinner för att göra de juridiska aspekterna av privatekonomi mer lättillgängliga och begripliga.

Mattias Skog
Mattias Skog

support@alltomkreditkort.se

Mattias ansvarar för att de uppgifter som presenteras på Alltomkreditkort.se är aktuella. Han har god kännedom om den svenska kreditkortsmarknaden och håller hemsidan uppdaterad med alla nyheter om kreditkort.

Vanliga frågor

Kreditkortet jag letar efter finns inte, varför?
Stämmer alltid ränta, villkor och bonusar?

Kontakta oss

Har du frågor om vår tjänst? Eller vill du synas på Alltomkreditkort.se? Då är du välkommen att ringa eller maila. Vi finns tillgängliga för att besvara dina frågor vardagar 08:00 – 20:00 och helger 10:00 – 15:00.

E-postadress support@alltomkreditkort.se
Telefonnummer 08 – 520 275 95

Villkor

Vi kontrollerar alla villkor dagligen med hjälp av automatisk inhämtning från kreditgivarnas hemsidor. Ibland, men inte ofta, kan uppgifterna avvika från vad som står hos kreditgivaren. I dessa fall ska du utgå från deras information och inte våran.

Cookies

Vi använder temporära filer, även kallade "cookies" för att analysera användarbeteende och därmed förbättra upplevelsen på sajten. Detta sker anonymt men kan inaktivares i webbläsare.

Företagsuppgifter

Compary AB
Org.nummer: 556955-1004
Stora Badhusgatan 18
411 21 Göteborg
08 – 520 275 95
support@alltomkreditkort.se