Rocker

Vi testar Rockerkortet

Började som ett kort som användes vid e-handek men är idag en av de mest välanvända vardagskorten. Nya funktioner har kontinuerligt tillkommit vilket har främjat kortets användarvänlighet. Dock önskas investeringsmöjligheter och funktioner som främjar sparande. Läs om när vi testar Rockerkortet.

Vi testar Plutus cryptokort

Ett smidigt och säkert kryptokort som erbjuder betydligt hörde bonus än vanliga kreditkort. Dock dras Plutus med avgifter som dessvärre har en negativt påverkan på vår uppfattning kring kortet. Läs mer om när vi testar Plutus cryptokort.

Plutus
Net+ Prepaid Mastercard

Vi testar Net+ Prepaid Mastercard

Ett stort utbud av insättnings- och uttagsmöjligheter. Finns dock många tjänster i Sverige som kan ersätta tjänsterna so kortet erbjuder. Därav används det inte i like stor utsträckning längre. Läs vårt test av Net+ Prepaid Mastercard.

Vi testar Curve

Smidig registrering och användning – dessutom erbjuder Curve den överlägset bästa tjänsten för att kunna utnyttja flera korts olika förmåner. Deras tjänst är unik och verkligen uppskattad för mig med många kort i plånboken. Hade deras kundtjänst även varit på samma nivå hade kortet fått toppbetyg. Läs vårt test av Curve Standard.