Vi testar Komplett Mastercard

Komplett Mastercard hade ursprungligen förmåner som vägde tungt när kortet skaffades. Dessa förmåner har dessvärre försämrats vilket har medfört att kortet används i betydligt mindre utsträckning. Läs mer om när vi testar Komplett Mastercard.

Vi testar P.F.C Freemium

P.F.C Freemium gör det enkelt att ha en gemensam ekonomi och har främst använts vid onlineköp. Det är enkelt att föra över pengar till kortet genom swish och den tillhörande appen erbjuder flera förmånliga tjänster. Läs mer om när vi testar P.F.C Freemium.

P.F.C
Rocker

Vi testar Rockerkortet

Rockerkortet var från början ett kort som användes vid e-handel men är idag en av de mest välanvända vardagskorten. Nya funktioner har kontinuerligt tillkommit vilket har främjat kortets användarvänlighet. Dock önskas investeringsmöjligheter och funktioner som främjar sparande. Läs om när vi testar Rockerkortet.

Vi testar Plutus cryptokort

Ett smidigt och säkert kryptokort som erbjuder betydligt hörde bonus än vanliga kreditkort. Dock dras Plutus med avgifter som dessvärre har en negativ påverkan på vår uppfattning kring kortet. Läs mer om när vi testar Plutus cryptokort.

Plutus
Net+ Prepaid Mastercard

Vi testar Net+ Prepaid Mastercard

Ett stort utbud av insättnings- och uttagsmöjligheter. Finns dock många tjänster i Sverige som kan ersätta tjänsterna som kortet erbjuder. Därav används det inte i lika stor utsträckning längre. Läs vårt test av Net+ Prepaid Mastercard.

Vi testar Curve

Smidig registrering och användning – dessutom erbjuder Curve den överlägset bästa tjänsten för att kunna utnyttja flera korts olika förmåner. Deras tjänst är unik och verkligen uppskattad för mig med många kort i plånboken. Hade deras kundtjänst även varit på samma nivå hade kortet fått toppbetyg. Läs vårt test av Curve Standard.

Curve