Vi testar Komplett Mastercard

Komplett Mastercard hade ursprungligen förmåner som vägde tungt när kortet skaffades. Dessa förmåner har dessvärre försämrats vilket har medfört att kortet används i betydligt mindre utsträckning. Läs mer om när vi testar Komplett Mastercard.

Vi testar P.F.C Freemium

P.F.C Freemium gör det enkelt att ha en gemensam ekonomi och har främst använts vid onlineköp. Det är enkelt att föra över pengar till kortet genom swish och den tillhörande appen erbjuder flera förmånliga tjänster. Läs mer om när vi testar P.F.C Freemium.

Vi testar Rockerkortet

Rockerkortet var från början ett kort som användes vid e-handel men är idag en av de mest välanvända vardagskorten. Nya funktioner har kontinuerligt tillkommit vilket har främjat kortets användarvänlighet. Dock önskas investeringsmöjligheter och funktioner som främjar sparande. Läs om när vi testar Rockerkortet.

Vi testar Plutus cryptokort

Ett smidigt och säkert kryptokort som erbjuder betydligt hörde bonus än vanliga kreditkort. Dock dras Plutus med avgifter som dessvärre har en negativ påverkan på vår uppfattning kring kortet. Läs mer om när vi testar Plutus cryptokort.

Vi testar Net+ Prepaid Mastercard

Ett stort utbud av insättnings- och uttagsmöjligheter. Finns dock många tjänster i Sverige som kan ersätta tjänsterna som kortet erbjuder. Därav används det inte i lika stor utsträckning längre. Läs vårt test av Net+ Prepaid Mastercard.

Vi testar Curve

Smidig registrering och användning – dessutom erbjuder Curve den överlägset bästa tjänsten för att kunna utnyttja flera korts olika förmåner. Deras tjänst är unik och verkligen uppskattad för mig med många kort i plånboken. Hade deras kundtjänst även varit på samma nivå hade kortet fått toppbetyg. Läs vårt test av Curve Standard.

Vi testar Revolut Standard

Revoluts internationella funktioner är dess överlägset största styrka. För mig är Revolut det självklara valet vid överföringar eller betalningar utomlands. Dock önskar jag att deras kundtjänst levererade snabbare återkoppling. Läs vårt test av Revolut Standard.

Lozan Hamid Publicerad 2/1/2022

Mitt namn är Lozan Hamid, och jag är en ekonomistudent vid Handelshögskolan i Göteborg. Jag har varit skribent för Alltomkreditkort.se sedan början av 2023 och ansvarar för att skriva recensioner, nyheter och insiktsfulla artiklar om kreditbranschen. Jag arbetar också med att uppdatera och underhålla kortdatan för att säkerställa att all information är korrekt och uppdaterad.

Utöver mina studier och arbete på Alltomkreditkort.se, har jag även arbetat inom kreditbranschen och fått praktisk erfarenhet av att hantera kundernas behov och förväntningar. Denna erfarenhet, kombinerad med mitt starka akademiska engagemang, har gett mig en djup förståelse för privatekonomi och finansiella tjänster.

Uppdaterad 5/8/2023

granskad av Ylva Bergström