Alla som har, eller skaffar, ett kreditkort från CarPay kan enkelt vara med och tävla om en resa till OS i Paris i sommar. Det enda som krävs är anmälan och tre kortköp. 

Visa är officiell partner för olympiska spelen i Paris och har flera tävlingar, via samarbetspartners, där resor och biljetter till spelen kan vinnas. Ett exempel är betaltjänsten CarPay vilka har en enkel tävling för alla som använder CarPaykortet

Så kan du vinna

Det första som krävs för att vara med i tävlingen är att registrera sig på Carpay.se/visatavling.se. Det som behöver anges vid registrering är namn, E-post, mobilnummer och adress. Andra steget är att betala med kreditkortet CarPay vid minst tre separata tillfällen under perioden 20/3 – 31/5 2024. Minst ett av dessa kortinköp måste ske hos en av CarPays partners. Aktuella partners går att se i appen och är exempelvis Volvo, Tanka och Tvätta. Något krav på belopp på kortinköpen finns inte. 

Vinnarna dras i juni och kontaktas sedan via mail och telefon. Någon lista på vinnare kommer däremot inte att publiceras på hemsidan då detta inte får ske enligt banksekretessen. 

Det kan du vinna

Första priset är en resa, tillsammans med en vän, till OS i Paris den 2 – 4 augusti. Resan värderas till 97 000 kronor och bland annat ingår t/r flyg från Stockholm, två dagars inträde till OS, två nätter på hotell, Paris Tourist Pass, Metro card och gåvor värda ca 4000 kronor. 

Det lottas även ut 19 ytterligare priser bland deltagarna. En andraplats belönas med värdecheckar i CarPay värda 5000 kronor medan en tredjeplats belönas med värdecheckar värda 3000 kronor. De som kommer på plats 4 – 20 får värdecheckar på ett värde av 1000 kronor. Dessa är digitala,  nås via appen CarPay och kan användas för att betala inköp hos samarbetspartners till CarPay. Det går därmed att använda dem exempelvis hos Volvo, Tanka och Tvätta.