Komplett Mastercard utmanar med hög bonus

Publicerad: 2021-05-04

börjat låta andra fördelar väga tyngre i val av kreditkort. Som exempel kan nämnas att ett flertal kort som tidigare gett 1% i bonus på alla inköp idag bara ger 0,5%. Men Komplett Bank bryter denna trend med sitt nya MasterCard. Deras kreditkort ger nämligen en riktigt bra bonus.

Komplett utmanar med hög bonus

Det finns två olika slags bonusar som hittas på kreditkort, de nischade och de breda. En nischad bonus kan enbart användas för inköp av enstaka produkter eller tjänster. Här kan exempelvis kreditkortet från Scandic nämnas som ger hög bonus och där poängen används till hotellnätter.

En bred bonus innebär däremot att ett flertal olika produkter och tjänster kan köpas för bonusen eller att den betalas ut pengar. Inom denna kategori har Everydaycard länge varit bäst. Detta genom att ge 1% i bonus på bensinstationer samt livsmedelsbutiker samt 0,5% på övriga inköp. Generellt har däremot dessa kort låg bonusgrad.

Kompletts kreditkort utmanar framförallt de allmänna kreditkorten. Detta med en hög bonus på samtliga inköp. Visserligen kan bonusen enbart användas på Komplett.se men med tanke på det breda utbudet av varor i denna E-butik bör de flesta hitta produkter som passar.

Hög bonus – eller mycket hög bonus på allt

Den högsta bonusnivån som går att få med Everydaycard är 1%. Det är vad Komplett ger som lägst. Med kreditkortet från Komplett ges nämligen 1% på alla inköp med kortet. Vid samtliga inköp som sker online ges 2%, en bonus som inte kan hittas hos något annat kreditkort. Allra högst bonus ges när inköp sker på Komplett.se då man får 4%. En mycket hög bonus som inte minst är uppskattad vid större inköp. Totalt kan man maximalt få en bonus på 2000 kr per år.

Handla med kortet för 7 000 kr varje månad i butiker och 3 000 kr online och få 130 kr i poäng varje månad. Per år innebär det därmed en möjlighet att köpa produkter på Komplett.se för 1560 kr utan att man behöver betala en enda krona för det. Detta tack vare ett bra bonussystem och ett kort utan årsavgift och uttagsavgift.