Mitt namn är Lozan Hamid, och jag är en ekonomistudent vid Handelshögskolan i Göteborg. Jag har varit skribent för Kortio.se sedan början av 2023 och ansvarar för att skriva recensioner, nyheter och insiktsfulla artiklar om kreditbranschen. Jag arbetar också med att uppdatera och underhålla Kortios kortdata för att säkerställa att all information är korrekt och uppdaterad.

Utöver mina studier och arbete på Kortio, har jag även arbetat inom kreditbranschen och fått praktisk erfarenhet av att hantera kundernas behov och förväntningar. Denna erfarenhet, kombinerad med mitt starka akademiska engagemang, har gett mig en djup förståelse för privatekonomi och finansiella tjänster.

"Som skribent för Alltomkreditkort.se har jag fått möjligheten att kombinera min passion för ekonomi och finansiella tjänster med mitt intresse för skrivande. Jag är stolt över att kunna bidra till att göra komplex ekonomisk information lättillgänglig och begriplig för alla. Att arbeta inom kreditbranschen har gett mig en unik insikt i hur viktigt det är att hjälpa våra besökare att fatta välgrundade beslut om deras privatekonomi."

Expertis

  • Finans
  • Affärsjuridik
  • Kreditkort 

Utbildning

Ekonomikandidat vid Handelshögskolan i Göteborg