Mitt namn är Sandra och jag är sedan 2022 skribent på Alltomkreditkort.se. Mitt arbete går ut på att skriva texter, som till exempel recensioner, nyheter och guider. Jag har tidigare arbetat med lån och har tack vare detta stor kunskap om kreditupplysning och kreditbedömning. Ett annat område som jag gillar att skriva om är hur man sparar pengar och förbättrar sin privatekonomi.

"Som skribent på alltomkreditkort.se hoppas jag att sidans besökare genom mina texter lär sig mer om kreditkort och därmed kan göra mer informerade val och förbättra sin privatekonomi. "

Expertis

  • Kreditkort
  • Lån
  • Kreditupplysning

Utbildning:

Master i nationalekonomi från Handelshögskolan i Stockholm

Senaste artiklarna

Suzukikortet läggs ner 16:e maj

Från och med den 16:e maj kommer Suzukikortet inte längre gå att använda då kortverksamheten läggs ner. Därmed försvinner ytterligare ett kort från kortutgivaren DNB:s utbud. 

Publicerad 2/27/2024
Poängkampanj på SAS EuroBonus Mastercard 23 – 25 februari

Mellan den 23:e och 25:e februari ger samtliga inköp med SAS EuroBonus Mastercard dubbla poäng. Beroende på kort och var betalning sker går det att tjäna 20 – 50 poäng per 100 kronor. 

Publicerad 2/16/2024
Bäst Kreditkort 2024

Inför det nya året har vi på allt om kreditkort gått igenom alla marknadens kreditkort för att välja ut våra favoriter. I denna artikel berättar vi mer om dessa kort samt går igenom vad du ska tänka på när du väljer det bästa kreditkortet 2024 för just dig.

Publicerad 2/6/2024
SAS Mastercard ger snart inte bonuspoäng vid inköp via Curve

Ett populärt sätt att utnyttja kampanjperioder hos SAS EuroBonus har varit att använda funktionen GBiT hos Curvekortet. Detta kommer inte vara möjligt från och med 6:e februari 2024 eftersom några poäng inte längre kommer att delas ut ”på köp som görs med annat kort än SAS Mastercard”. 

Publicerad 1/9/2024
Bäst kreditkort med bonus 2024

Många kreditkort har olika reward-program där du samlar bonuspoäng genom att använda kortet. Poängen kan sedan lösas in mot till exempel resor, värdecheckar eller presentkort. I vissa fall kan du även få bonusen utbetald i pengar – så kallad cashback. Att jämföra kreditkort med bonus är inte helt enkelt då finns många olika aspekter att ta hänsyn till. I denna artikel korar vi därför de bästa kreditkorten 2024 med bonus i olika kategorier.

Publicerad 12/29/2023