Under december erbjuder Amex Gold rabatter på allt från julluncher och spapaket till exklusiva shoppingkvällar. 

Erbjudanden direkt i appen

Med Amex Gold, Amex Platinum och Amex Centurion går det att få tillgång till flera olika erbjudanden under december. Dessa kan ses via appen, Amex Experience, och önskas något av dessa erbjudanden bokas sker även detta via appen.  

Julshopping hos Nordiska galleriet

Den 14 december bjuder American Express in till julshopping på Nordiska galleriet i Göteborg. Klockan 19:00 öppnas portarna till en exklusiv kväll med specialerbjudanden, drinkar och möjlighet att se hela butikens utbud. Gäller för en Guld-medlem samt en medtagen gäst. Kvällen är gratis men har begränsat antal platser. 

Jullunch på Ångbåtsbryggan

Mellan 28 november och 22 december kan en julinspirerad lunch bokas på Ångbåtsbryggan i Stockholm. Bokning kan ske på tisdagar till lördagar mellan 12:00 och 15:00. 

Lunchen kostar 295 kronor per person istället för ordinarie 395 kronor. Det går som mest att boka 8 platser. Kom ihåg att visa upp app och kreditkort i restaurangen vid betalning. 

Brunch och spa på Ad Astra by Elite

På söndagar, mellan 12 november och 15 februari, kan julbrunch och spa bokas på Ad Astra by Elite i Södertälje. En exklusiv eftermiddag som börjar med brunch mellan 12:30 och 15:30. Därefter ingår entré till spa 15:30 till 22:00. 

Priset är 895 kronor. Först betalas 495 kronor i restaurangen och därefter 400 kronor för entré till spaavdelningen. 

Staycation på Ellery Beach House

Mellan 1 oktober och 31 december kan innehavare av Amex Gold fly vinterkylan och njuta av en ”staycation” hos Ellery Beach House i Stockholm. Med kreditkortet ges 35% rabatt vid bokning av paketen ”That Special Thing” eller Totally Coco”. 

Paketet That Special Thing innehåller en övernattning, frukost och tillgång till gym och beachclub. 

Paketet Totally Coco innehåller en övernattning, frukost, tillgång till gym och beachclub, fördrink och fyra rätters middag.