Varumärket Rebilla, som ägs av Northmill, kommer inom kort att lansera ett kreditkort. Kortet anges vara ett ”helt unikt kreditkort med massor av förmåner”. Men än så länge finns ingen information kring vad dessa förmåner består av.

Under 2019 har flera nya kreditkort och bankkort lanserats i Sverige. För en månad sedan kom exempelvis kreditkortet Supreme Card Classic och Bynk har haft en stor marknadsföringskampanj om deras kommande debetkort. Inom kort kommer även Rebilla slåss om kortkunderna.

Fördelarna ännu inte officiella

På hemsidan framgår ännu inte vilka fördelar som deras kreditkort kommer att ha. Via supporten säger de att ”information om kortet kommer inom kort via våra egna kanaler”. De nämner även att kortet kommer vara ”väldigt konkurrenskraftigt”.

Rebilla beskriver kreditkortet med att det kommer att ha ”massor av förmåner, cashbacks och försäkringar”. Någon information om vilka förmånerna är ges däremot inte.

Snabb expansion av Northmill

I maj 2019 lanserade Northmill den första tjänsten inom varumärken Rebilla, Rebilla Reduce. En tjänst som innebär att användarna tar kort på sina fakturor från lån, kreditkort och avbetalningar. Genom att se på personens befintliga kostnader försöker de erbjuda ett förbättrat villkor. Om de inte lyckas erbjuda bättre villkor ger de 300 kr som ”tröst”. På detta sätt liknar tjänsten delvis Anyfin som även de inte ger nya lån utan enbart erbjuder förbättrade lånevillkor.

Med Rebilla tar även Northmill ett tydligt steg in på marknaden för större privatlån. De räntor som erbjuds är 4,69 % till 24,95 %. Det är betydligt lägre mot vad som ges hos deras övriga varumärken, så som Credigo, Easycredit och Credway.

I juli utökades tjänsten med Rebilla Reward. En tjänst som innebär att låntagaren automatiskt får lägre ränta varje månad förutsatt att betalning sker i tid på lånet. I augusti lanserades sedan betalförsäkring för deras lån.

Under hösten eller vintern kommer så deras kreditkort. Ett kreditkort med ”massor av förmåner, cashbacks och försäkringar”. De tar därmed ännu ett steg inom privatekonomin och erbjuder snart både privatlån och kreditkort inom deras olika varumärken.