De som tecknar Klarnakortet, mellan den 7:e och 20:e november, är automatiskt med i en tävling där 10 vinnare får ett varsitt presentkort på 5 000 kronor. 

I slutet av 2021 använde ca 750 000 personer i Sverige Klarnakortet. Det innebär att det är ett av Sveriges mest populära kort. De som funderar på att teckna det kan med fördel göra detta under de tre första veckorna i november. Då finns chansen att vinna 5 000 kronor i presentkort. 

Tävlingen

För att gå med i tävlingen krävs:

  • Registrering av nytt Klarnakort
  • Du har inte ansökt om kortet tidigare
  • Du är minst 18 år vid ansökan
  • Ansökan sker mellan 7:e och 20:e november

Något köp, eller annan transaktion, med kortet behöver alltså inte ske för att personen ska kvalificera sig för tävlingen. 

Av de som registrerat sig inom denna period kommer 10 slumpmässiga vinnare att dras. Dessa får ett presentkort vardera på 5 000 kronor hos Zalando. Vinnare kommer att lottas fram den 21:a november 2022 och därefter meddelas via E-post inom fem dagar. 

Kort om Klarnas kort

Klarnakortet är ett gratis debetkort som kopplas till valfritt bankkonto. De inköp som sker med kortet syns direkt i appen varpå det går att välja mellan att betala direkt via bankkontot, via faktura inom 30 dagar eller delbetalning. I appen syns även samtliga fakturaköp som sker via E-butik eller fysisk butik förutsatt att Klarna väljs som betalningsalternativ. 

Den primära fördelen med Klarnakortet är därmed att enkel överblick skapas på vardagsinköpen samt dess flexibla betalningsmöjligheter. 

Alla kortinköp omfattas även av Klarnas Köparskydd. Det innebär exempelvis att de kan ge ersättning om en E-butik inte levererar de varor som är betalda med kortet eller att felaktig vara har levererats. Dessutom ingår reseförsäkring.