Genom att köpa Zupergiftkort, via EuroBonus Shop, och betala dessa med ett kreditkort maximeras intjänad bonus. Ett enkelt sätt att få fler EuroBonuspoäng på vardagsinköpen.

Det är lätt att tjäna EuroBonuspoäng genom inköp via EuroBonus Shopen. I shopen erbjuds både produkter och presentkort från ett flertal olika butiker. Det enda som krävs ett gratis medlemskap hos EuroBonus och att inköpen sker via denna medlemsportal. Bland annat går det att tjäna poäng genom att köpa presentkort hos Zalando och Åhlens. Hos bägge dessa ges 50 poäng per 100 kronor i värde på presentkortet. 

Genom att betala inköpet med ett kreditkort som ger EuroBonuspoäng skapas dubbel intjäning. Detta genom att du både tar del av kortets bonusprogram samt medlemsportalens bonuspoäng. På detta sätt är det mer lönsamt att köpa ett presentkort på Åhlens, och sedan använda detta i butik, än att betala direkt i butik med ett kreditkort. 

Zuperpresentkort breddar utbudet

Ett mycket populärt presentkort att köpa, via EuroBonus Shopen, är Zupergift presentkort. Detta utifrån att Zupergift är en portal som erbjuder flera hundra olika presentkort. 

Vid inköp ger det 50 EuroBonus per 100 kronor i värde på presentkortet. Det kan sedan exempelvis växlas till presentkort hos McDonalds, Spotify, CDON eller Lekmer.se. Även i detta fall optimeras intjäningen av poäng genom att de betalas med ett kreditkort som ger EuroBonuspoäng. 

Exempel – Spotify

Exemplet nedan visar vilken förtjänst som uppnås om Zupergiftcard köps och används för att få prenumeration på Spotify. Detta i förhållande till om abonnemanget hade betalats via ett registrerat kreditkort på Spotifys hemsida. 

Betala med kreditkortet via Spotify

Registrera ditt kreditkort på ditt konto hos Spotify. Har du exempelvis SAS Eurobonus World kommer det ge 10 poäng per 100 kronor. I detta exempel beräknas ett abonnemang kosta 100 kronor vilket alltså innebär 10 poäng. 

Betala med Zupergift

Logga in på SAS EuroBonus Shop. Köp ett presentkort på Zupergift på 100 kronor. Det ger 50 EuroBonuspoäng. Betala detta med ditt SAS Mastercard World och få ytterligare 10 poäng. Totalt har du fått 60 poäng – i stället för enbart 10 poäng enligt exemplet ovan. Därefter växlas Zupergiftcard till värdecheck hos Spotify som används för betalningen.