Stora rabatter på KitchenAid via Coop poängshop

Fram till 16 juli går det att köpa produkter från KitchenAid, med mycket stor rabatt, via Coops poängshopp. Rabatten är upp till 70 % och rabattkupongerna köps med Coop-poäng. 

Genom att handla på Coop, samt göra kortinköp med kreditkortet från Coop samlas Coop-poäng. Flest poäng samlas om inköp sker hos Coop på minst 5 000 kronor per månad. Dessa poäng kan sedan växlas till värdecheckar och produkter via dess poängshopp. 

Rabatt på KitchenAid

Mellan den 1 maj och 16 juli löper en kampanj som innebär att rabatter, på produkter från KitchenAid, kan köpas med Coop-poäng. Som exempel kan kupongen ”50 % på förkläde” köpas för 500 poäng. Samma poängpris det för ”69 % rabatt på kockkniv”. 

Så utnyttjas rabatten

 1. Kontrollera utbud
  Kampanjen gäller för Stora Coop samt utvalda Coopbutiker. Det är alltså i dessa butiker som produkterna kan köpas och delvis betalas med rabattkupongen som köps för poängen. Första steget är därför att kontrollera att önskad produkt finns tillgängligt i butiken. 
 2. Välj rabatt
  Logga in på Coop.se och välj den rabattkupong som önskas. Det går maximalt att köpa en kupong av varje rabatt som erbjuds. När betalning har skett med bonuspoäng kommer erbjudandet vara laddat på medlemskapet. 
 3. Köp varan
  Gå till Stora Coop, eller ansluten Coopbutik, och sök upp varan i butiken. Vid betalning är det viktigt att ange medlemskap för att rabatten automatiskt ska dras av. Detta kan ske genom att ID-kort/körkort visas upp i kassan. Ett annat alternativt är att ett kort används för betalning som är kopplat till ditt medlemskonto. 
  Betalning som sker med Coop Mastercard ger alltid de rabatter som finns tillgängliga på medlemskontot då kreditkortet automatiskt är knutet till personens konto. 
Mattias Skog
Mattias Skog Publicerad 5/24/2023

Mitt namn är Mattias, och jag har varit innehållsansvarig för Alltomkreditkort.se sedan 2015. En av mina huvudsakliga uppgifter är att säkerställa att all information på vår webbplats är korrekt och uppdaterad. Utöver detta är jag också ansvarig för att hantera alla frågor som våra besökare har om kreditkort. Så om du någonsin undrar över något, tveka inte att kontakta mig!