Dubbel bonus med Refunder Pay i december

Publicerad: 11/17/2022

Refunder Pay är ett kreditkort som ger 1 % i bonus på alla inköp. De inköp som sker på en fredag, mellan Black Friday och julafton, ger däremot dubbel bonus. 

Bortsett från premiumkort är Refunder Pay det kreditkort i Sveriges som ger högst bonus. Oavsett vad som köps med kortet ges 1 % i bonus som betalas ut till personens konto hos Refunder. Från det kontot kan sedan pengarna tas ut till Paypal eller ett bankkonto. Till skillnad mot flera andra kreditkort finns inte någon övre gräns för hur stor bonus som kan betalas ut per år.

Dubbel i december

På Black Friday, dvs. den 25:e november, börjar en kampanj som innebär att samtliga inköp ger 2 % i bonus. Det gäller hela den fredagen samt alla fredagar fram till julafton. Utöver rabatterna, som primärt E-butikerna erbjuder under Black Friday, sparas alltså 2 % på samtliga inköp. 

Samt cashback via Refunder

Refunder är Sveriges största cashbackprogram. Via tjänsten, som är gratis att bli medlem hos, ges cashback i inköp hos över 1000 E-butiker och digitala tjänster. Under hösten 2022 har de även gett cashback, vid enstaka tillfällen, vid inköp av livsmedel, utemat och drivmedel. 

Cashbackprogrammet och dess kreditkort, Refunder Pay, är däremot två olika vägar till att få pengar tillbaka på sina inköp. Om det exempelvis ges 6 % i cashback vid bokning av hotell hos Hotels.com så ges ytterligare 1 % vid betalning med kortet. Under fredagar i december går det därmed att få totalt 8 % tillbaka. 

Genom att utnyttja E-butikernas unika erbjudanden, under Black Friday, köpa med cashback och betala med kreditkortet pressas alltså priset en hel del. 

Mattias Skog
Mattias Skog Uppdaterad 12/5/2022

Mattias ansvarar för att de uppgifter som presenteras på Alltomkreditkort.se är aktuella. Han har god kännedom om den svenska kreditkortsmarknaden och håller hemsidan uppdaterad med alla nyheter om kreditkort.