Kampanj: Teckna SAS Amex Elite och få 20 000 Extrapoäng

Publicerad: 1/16/2023

Om kreditkortet SAS Amex Elite tecknas senast 28 februari 2023 får kortinnehavaren 20 000 Eurobonus Extrapoäng som välkomstgåva. En gåva som exempelvis räcker till en enkelresa inom Europa. 

SAS Amex Elite är det kreditkort, från Amex, som både ger mest SAS EuroBonus-poäng samt har flest reseförmåner kopplade till flygbolaget SAS. Bland annat får kortinnehavaren 20 poäng per 100 kronor, tillgång till flygplatslounger vid bokningar på vissa biljettnivåer samt automatiskt lägst Silvernivå inom SAS Eurobonus. Det är därmed ett kort som primärt passar de som reser mycket med SAS. Detta inte minst eftersom månadskostnaden är 400 kronor. 

Teckna med välkomstbonus

Under hela januari och februari 2023 ges 20 000 Eurobonus Extrapoäng som välkomstgåva. En gåva som motsvarar kortinköp på 100 000 kronor. I kampanjen nämns att poängen räcker till ”en enkelresa med SAS Go inom Europa”. Som vanligt när resor betalas med poäng tillkommer däremot skatter och avgifter. 

Även via shopen

Oftast är det mest lönsamt att använda Extrapoängen till flygresor med SAS. Men möjligheten finns även att använda dem i SAS EuroBonus Shop där allt från inredning till presentkort kan köpas. Ska presentkortet ges bort kan ett Zupergift-kort väljas då detta kan användas hos ett mycket stort antal butiker. 

Mattias Skog
Mattias Skog Uppdaterad 1/16/2023

Mattias ansvarar för att de uppgifter som presenteras på Alltomkreditkort.se är aktuella. Han har god kännedom om den svenska kreditkortsmarknaden och håller hemsidan uppdaterad med alla nyheter om kreditkort.