Kampanj: Teckna SAS Amex Elite och få 20 000 Extrapoäng

Om kreditkortet SAS Amex Elite tecknas senast 28 februari 2023 får kortinnehavaren 20 000 Eurobonus Extrapoäng som välkomstgåva. En gåva som exempelvis räcker till en enkelresa inom Europa. 

SAS Amex Elite är det kreditkort, från Amex, som både ger mest SAS EuroBonus-poäng samt har flest reseförmåner kopplade till flygbolaget SAS. Bland annat får kortinnehavaren 20 poäng per 100 kronor, tillgång till flygplatslounger vid bokningar på vissa biljettnivåer samt automatiskt lägst Silvernivå inom SAS Eurobonus. Det är därmed ett kort som primärt passar de som reser mycket med SAS. Detta inte minst eftersom månadskostnaden är 400 kronor. 

Teckna med välkomstbonus

Under hela januari och februari 2023 ges 20 000 Eurobonus Extrapoäng som välkomstgåva. En gåva som motsvarar kortinköp på 100 000 kronor. I kampanjen nämns att poängen räcker till ”en enkelresa med SAS Go inom Europa”. Som vanligt när resor betalas med poäng tillkommer däremot skatter och avgifter. 

Även via shopen

Oftast är det mest lönsamt att använda Extrapoängen till flygresor med SAS. Men möjligheten finns även att använda dem i SAS EuroBonus Shop där allt från inredning till presentkort kan köpas. Ska presentkortet ges bort kan ett Zupergift-kort väljas då detta kan användas hos ett mycket stort antal butiker. 

Lozan Hamid Publicerad 1/16/2023

Mitt namn är Lozan Hamid, och jag är en ekonomistudent vid Handelshögskolan i Göteborg. Jag har varit skribent för Alltomkreditkort.se sedan början av 2023 och ansvarar för att skriva recensioner, nyheter och insiktsfulla artiklar om kreditbranschen. Jag arbetar också med att uppdatera och underhålla kortdatan för att säkerställa att all information är korrekt och uppdaterad.

Utöver mina studier och arbete på Alltomkreditkort.se, har jag även arbetat inom kreditbranschen och fått praktisk erfarenhet av att hantera kundernas behov och förväntningar. Denna erfarenhet, kombinerad med mitt starka akademiska engagemang, har gett mig en djup förståelse för privatekonomi och finansiella tjänster.

Uppdaterad 5/8/2023