Tjäna pengar på att shoppa kläder eller resa

Några exempel på populära butiker på Refunder är H&M, Shein, Ellos och Apotek Hjärtat. Om du reser mycket kan du tjäna bra på sidans reserelaterade tjänster med cashback. Exempelvis kan du få 8,5% cashback på hotellkedjan Nordic Choice Hotels och om du bokar resor via Ving får du 4% cashback.

Köp vad du vill för din återbäring

Det är kostnadsfritt att starta konto på Refunder och du ansöker enkelt om ett Refunder Pay. Cashbacken samlas på ditt medlemskonto och kan föras över till valfritt bankkonto eller Paypal-konto när du har tjänat in minst 100 kr i cashback. Du loggar enkelt in med mobilt BankID och ser hur mycket cashback du har tjänat och anger själv när du vill ha den utbetald. Det bästa med denna fria form av cashback är att du själv väljer vad du vill köpa istället för att vara begränsad till en poängshop, presentkort eller dylikt. Du hamnar i en positiv cirkel när du tjänar pengar på sådant du behöver som sedan kan spenderas på valfria inköp.

Många räntefria dagar

Refunder Pay har en räntefri period på hela 55 räntefria dagar, vilket innebär att du kan vänta upp till 55 dagar innan ränta tillkommer på köpen som du samtidigt tjänar cashback på.

Refunder Pay
Refunder Pay
  • 0,5 – 1 % cashback på köp
  • 2 % i cashback via Refunder.se
  • Drivmedelsrabatt hos Preem
  • Årsavgift: 395 kr
  • Högsta kredit: 50 000 kr
  • Effektiv ränta: 20,20 %
  • Räntefritt: 55 dagar
Mer information
Jämför kort
Sandra Attermo Publicerad 11/7/2022

Mitt namn är Sandra och jag är sedan 2022 skribent på Alltomkreditkort.se. Mitt arbete går ut på att skriva texter, som till exempel recensioner, nyheter och guider. Jag har tidigare arbetat med lån och har tack vare detta stor kunskap om kreditupplysning och kreditbedömning. Ett annat område som jag gillar att skriva om är hur man sparar pengar och förbättrar sin privatekonomi.

Uppdaterad 8/1/2023