Genom ett samarbete mellan Lunar och SAS har Lunar lanserat Skandinaviens första debetkort med EuroBonus-poäng på alla kortinköp. Kortet ingår gratis på kontonivån Lunar Unlimited och med övriga kontonivåer kostar det 49 kronor per månad. 

Hittills har det enklaste sätet att tjäna EuroBonus-poäng varit att använda något av SAS egna kreditkort, EuroBonus World eller EuroBonus World Premium. Detta utifrån att samtliga kortinköp ger poäng. De som däremot inte velat, eller kunnat, handla på kredit har inte kunnat samla poäng via kortinköp. Detta fram till och med den 17 juni då Lunar lanserade ett debetkort med EuroBonus.  

Första debetkortet med EuroBonus

I november förra året skickade Lunar ut mail till sina kunder med önskemål om åsikter kring att samla bonuspoäng på alla inköp. Uppenbarligen var responsen positiv då de valde att gå vidare med det nya kortet, Lunar SAS EuroBonus. 

Det är första gången, i Skandinavien, som ett debetkort ger EuroBonus-poäng på samtliga inköp vilket alltså gör det möjligt att samla poäng utan att ha en kreditfunktion. Därmed blir det även en mer tillgänglig väg till poäng då sämre kreditvärdighet inte är ett hinder för att teckna debetkort. 

För varje 100 kronor som betalas med kortet tjänas automatiskt 8 EuroBonus-poäng. Enligt Lunar kommer en genomsnittlig kortanvändare årligen tjäna poäng som motsvarar en tur- och returresa inom Sverige. En sådan resa, inom SAS Go Bonus, kostar 10 000 poäng vilket tjänas in vid inköp på totalt 125 000 kronor. 

Månadsavgift på 49 kronor

Det nya kortet ingår gratis som en förmån inom kontonivån Lunar Unlimited. De kunder som har kontonivå Light, Standard eller Plus kan teckna kortet som en tilläggstjänst och betalar då 49 kronor per månad. 

Ett kort som kombinerar poängfördelarna med de praktiska fördelar som Lunar erbjuder via deras app. Detta bland annat med budgetfunktioner och tydlig överblick på samtliga inköp. Med Lunar SAS EuroBonus går det dessutom att se intjänade EuroBonus-poäng i appen.

Kampanj för nya kunder

Som ett lanseringserbjudande ger Lunar 6 000 SAS EuroBonus-poäng till de 10 000 första nya kunderna som öppnar ett konto hos Lunar och registrerar sig för ett SAS EuroBonus kort. Kommande nya kunder får 3 000 EuroBonus-poäng som välkomstbonus. Kampanjen gäller enbart för nya kunder som öppnat konto efter 17 juni 2024 och som sedan registrerat sig för EuroBonus-kortet inom 14 dagar.  

Kom ihåg att medlemskap i EuroBonus krävs. Ett medlemskap som gratis kan tecknas på sas.se/register.