Rocker är ett Fintechbolag som startades 2017 med visionen om att använda ny teknik för att utmana banker och erbjuda deras kunder finansiella tjänster som är mer prisvärda och lättare att hantera. Rockers finansiella tjänster inkluderar betalkort, sparkonto, lån samt kontokredit. I Rocker appen kan du enkelt hålla koll på och hantera din ekonomi.

Cashback på alla köp

Rocker inför möjligheten för kortinnehavare att få återbäring på samtliga köp som genomförs med Rockerkortet. Oavsett om köpen genomförs i butik eller online erbjuds 0.5- 10% i cashback. För att ta del av cashback krävs att kortägaren bjuden in en vän som i sin tur beställer ett Rockerkort, öppnar ett sparkonto och genomför en koppling till ett bankkonto eller ett kort med Rocker Connect. Under en kalendermånad kan kortinnehavare erhålla cashback upp till 500 kr och totalt 6 000 kr under ett år. 

Rockerkortets övriga förmåner

Rockerkortet är ett gratis debetkort som passar perfekt på semestern. Kortet har en kompletterande reseförsäkring som tillkommer då resan betalas med kortet. Reseförsäkringen omfattar kortkunden samt upp till 3 extra personer och är utan självrisk. Kortet har även fria kontantuttag upp till 3 000 kr i månanden.

Kortet är direkt kopplat till Rockers app där flera smarta funktioner möjliggör en smidig hantering av kortet. Bland annat kan du dela betalningar med vänner, spärra kortet, ställa in vilka länder kortet kan användas i samt få en tydlig överblick över samtliga korttransaktioner. Samtliga kortärenden kan hanteras direkt i Rockers app och inbetalningar till kortet sker via Swish.