Kreditkort

Easyliving

Om Easyliving

Med flera försäkringar som skapar en tryggare handel samt rabatter via appen Wrapp är Easyliving främst ett bra ”Shoppingkort”. Det är här som kortägaren får flest förmåner. Men kortet kan även följa med på resan tack vare det obefintliga valutapåslaget.

Kortfakta

Årsavgift 195 kr
Högsta kredit 100 000 kr
Ränta 13,95 %
Effektiv ränta 13,95 %
Räntefritt Upp till 56 dagar
KorttypMastercard

Krav

 • Minst 20 år
 • Inkomst på minst 10 000 kr/mån
 • Inte arbetslös
 • Inga betalningsanmärkningar

Kredit

När en ansökan skickas in till Collector (vilka är utgivare av Easyliving) anges hur stor kredit som önskas. Som lägst kan du välja 10 000 kr och som högst 100 000 kr. Anser de att önskad kreditnivå inte kan ges kan de ändå bevilja kortet men med lägre kreditnivå.

Inköpen som sker med kortet sammanfattas på en månadsfaktura. Som kortägare kan man i detta all välja mellan att betala hela beloppet på en gång eller att delbetala över flera månader framöver. Väljs delbetalningsalternativet uppstår räntekostnad under delbetalningstiden. En faktura kan alltid delbetalas i upp till 12 månader.

Räntan på kortet är just nu på 13,95 %. Den effektiva räntan är exakt lika hög som årsräntan. Detta utifrån att ingen årsavgift betalas. Någon aviavgift finns inte.

Bonus

Kortet har ingen bonusfunktion. Däremot går det att få rabatter och bonusar vid enstaka köp. Wrapp är en app där du ser samtliga rabatter, bonusar och erbjudanden som är aktiva. Du aktiverar ett erbjudande och köper sedan varan med kortet. Inom ett par dagar kommer sedan rabatten/bonusen återbetalas till kortkontot.

Wrapp blir därmed en fördel som främst gynnar de som tycker om att shoppa och leta speciellt förmånliga rabatter och bonusar inför shoppingen.

Försäkringar som ingår

 • Allriskförsäkring

  Allriskförsäkring (drulleförsäkring) ingår på hemelektronik och hushållsmaskiner som köps med kortet. Försäkringen gäller i två år från inköpsdatum och varan ska ha kostat mellan 1000 kr och 20 000 kr.

 • Förlängd garanti

  Vid inköp av hemelektronik samt vitvaror ingår en förlängd garantitid med upp till 1 år. Totalt antal försäkringsår kan däremot aldrig gå över 3 år.

 • Evenemangsförsäkring

  Köp biljetter till sportevenemang, konserter m.m. med kortet och evenemangsförsäkringen ingår automatiskt. Skulle du bli sjuk, och därmed inte kan gå på evenemanget, får du pengarna tillbaka. Detta utan att någon självrisk behöver betalas.

 • Leveransförsäkring

  Köper du något från internet (som du fått kvitto på) men någon leverans inte sker kan leveransförsäkringen användas. Få ersättning på mellan 1000 kr och 20 000 kr vid utebliven leverans.

Resefördelar

Reseförsäkringen aktiveras om en resa köps med detta kort. Försäkringen innehåller exempelvis avbeställningsskydd, olycksfallsförsäkring och självriskeliminering på hem, villa och bilförsäkringen under utlandsvistelse.

En annan stor resefördel är att kortet inte har något valutapåslag. Det är mycket vanligt att kort har ca 2% i valutapåslag vilket kan se lite ut. Men de som använder ett kort för betalningar på 10 000 kr under en resa betalar 200 kr i avgifter om valutapåslaget är på 2 %. Med Easyliving undviks alltså denna onödiga extrakostnad under utlandsvistelsen.

Övrigt

För många spelar det ingen roll vilket färg kreditkortet är, men för vissa är det viktigt. Här går det i alla fall att välja mellan ett lila eller rosa kort. Bägge med exakt samma fördelar.

Kontaktuppgifter

Org.nummer
Adress
Postort 411 04 Göteborg
Telefon 010-161 00 00
E-post [email protected]

Vad tycker våra användare om Easyliving?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du använt Easyliving är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Easyliving:


Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.