Alltomkreditkort ingår samarbete med Ecster

Under sensommaren 2022 ingick Alltomkreditkort ett samarbete med kortutgivaren Ecster. Det gör att vi nu kan erbjuda en mer användarvänlig webbplats med ännu mer information om just detta kreditkort. 

Det primära målet med Alltomkreditkort är att erbjuda en så komplett jämförelsesida som möjligt utifrån de kreditkort som finns på den svenska marknaden. Utöver kreditkort finns även recensioner och jämförelser på ett flertal debetkort

I detta arbete ingår att skapa samarbeten med olika kortutgivare vilket bland annat ger tillgång till uppdaterade villkor och nyheter så att detta snabbt kan uppdateras på vår webbplats. Med ett samarbete med Ecster skapas därmed större möjlighet till att publicera information och jämförelser av detta kort. 

Om Ecster

Ecster är ett kreditkort utan årsavgift samt med rabatter, bonus och försäkring. Dessutom erbjuds flexibla betalningsalternativ. Ett ”vardagskreditkort” som därmed kan användas till de flesta inköp i vardagen. 

Aktuella rabatter presenteras på hemsidan och kan vara allt från ”rabatt på SF-biobiljett” till ”10 % på elmoppe”. De som kan utnyttja dessa rabatter  kan alltså spara stora summor varje år.  

Bonusprogrammet innebär att 1 poäng samlas per krona som köps med kortet. Poängen används sedan till att köpa saker från deras poängshop. Det går bland annat att köpa presentkort hos ett flertal samarbetspartners. Bonusen är värd ungefär 0,3 - 0,5 % beroende på vad som köps. 

Reseförsäkring ingår om en resa, eller ett boende, betalas till minst 50 % med kortet. Bland annat ingår avbeställningsskydd, bagageförsening, outnyttjad aktivitetskostnad och självriskskydd för hem- och bilförsäkring under resetiden. 

Flexibla betalningsalternativ erbjuds genom att köp på över 4000 kronor kan omvandlas till delbetalning och att fakturor kan betalas med kortet. Detta utöver alternativet att välja valfritt återbetalningsbelopp och betala tillbaka kreditkortsskulden över flera månader.  

Håkan Eriksson Publicerad 9/21/2022

Mitt namn är Håkan och jag har varit skribent på Alltomkreditkort.se sedan 2021. Mina huvudsakliga uppgifter är att skriva recensioner av kreditkort på webbplatsen där jag grundligt går igenom alla för- och nackdelar för att hjälpa besökarna att välja rätt kort. Jag håller mig även uppdaterad kring vad som händer i kreditkortsvärlden och skriver nyheter.

Uppdaterad 5/8/2023