Meninga Rewards avvecklas

Meniga Rewards är en tjänst som erbjuder cashback på utvalda köp. Med cashback innebär det att man får en viss summa pengar tillbaka direkt till sitt bankkonto efter varje köptillfälle. Genom Meniga Rewards får man  personligt anpassade erbjudanden beroende på ens intressen, preferenser och tidigare köp. 

Från och med den 13 februari 2023 avvecklas cashback tjänsten Meniga Rewards hos samtliga samarbetspartner. Detta innebär att varken Nordea, Collector Bank eller e-passi kommer erbjuda Meniga Rewards cashback-tjänst framöver. Appen kommer att avlsutas och man kommer inte längre kunna koppla sitt bankkort för att utnyttja cashback erbjudanden. 

Lozan Hamid Publicerad 1/23/2023

Mitt namn är Lozan Hamid, och jag är en ekonomistudent vid Handelshögskolan i Göteborg. Jag har varit skribent för Alltomkreditkort.se sedan början av 2023 och ansvarar för att skriva recensioner, nyheter och insiktsfulla artiklar om kreditbranschen. Jag arbetar också med att uppdatera och underhålla kortdatan för att säkerställa att all information är korrekt och uppdaterad.

Utöver mina studier och arbete på Alltomkreditkort.se, har jag även arbetat inom kreditbranschen och fått praktisk erfarenhet av att hantera kundernas behov och förväntningar. Denna erfarenhet, kombinerad med mitt starka akademiska engagemang, har gett mig en djup förståelse för privatekonomi och finansiella tjänster.

Uppdaterad 5/8/2023