Mellan 1 november och 31 december erbjuds en kampanj med Gekåskortet som innebär att kortköp kan genomföras med upp till 120 räntefria dagar. Köp julklappar nu – betala i februari. Dessutom ges 10 000 poäng till de som tecknar kortet inom kampanjperioden. 

Mer räntefritt

Med Gekåskortet går det alltid att välja räntefri delbetalning vid inköp hos Gekås. Detta förutsatt att inköpet är på minst 1000 kronor. Delbetalningen kan väljas på 12 eller 24 månader och det enda som tillkommer är 245 kronor i uppläggningsavgift och 45 kronor per månad i avikostnad. 

Men under november och december erbjuds en kampanj som innebär att räntefri delbetalning kan ske helt utan avgifter. Inköp på minst 1000 kronor hos Gekås, som sker under kampanjperioden, kan helt kostnadsfritt skjutas upp till februari. De som gjorde inköp i början av november fick därmed upp till 120 räntefria dagar. 

Så skjuter du upp betalningen

  1. Köp hos Gekås
    Gör ett köp med Gekåskortet på minst 1000 kronor hos Gekås. 
  2. Aktivera räntefria perioden
    Gå in i Resurs appen eller på Resurs hemsida. Sök efter transaktioner som är markerade med ”F”. Dessa är möjliga att få räntefria fram till februarifakturan. Aktivering av räntefria perioden kan ske 2 - 3 bankdagar efter att kortinköpet har skett efter transaktionen först måste ha registrerats.

10 000 poäng till nya kortkunder

Under oktober, november och december löper även kampanj som innebär att nya kortkunder får 10 000 bonuspoäng som välkomstgåva. Det enda kravet är att ansökan ska ha skett inom dessa tre månader. Efter att det första kortinköpet skett kommer poängen att sättas in på kortkontot. Dessa poäng kommer automatiskt att växlas över till en värdecheck på 100 kronor som sedan kan användas hos Gekås. Därefter ger, som vanligt, varje kortinköp 1 poäng per krona vilket innebär att Gekåskortet har en bonusnivå på 1%.