Debetkort med cashback/bonus-program

N26 Smart
N26 Smart
  • Snabba och billiga SEPA-betalningar
  • Upp till 10 konton & delade konton
  • Skicka i över 35 olika valutor
  • Årsavgift: 588 kr
  • Högsta kredit: Debitkort
Mer information
Jämför kort

N26 Smart - ultimat för den flitige resenären

Detta debetkort är en uppstickare i kortbranschen med en ganska hög årsavgift på 588 kr. Väl utnyttjat får du dock valuta för pengarna eftersom debitkortet erbjuder värdefulla erbjudanden från olika samarbetspartners som exempelvis hotellbokningssidan Hotels.com. Dessutom ingår en bra kompletterande reseförsäkring i kortet och du slipper valutapåslag och uttagsavgift. Sammantaget är detta ett perfekt kort för dig som reser mycket.

P.F.C. Premium - ta del av förmånliga deals

Här har du ett premiumkort med tillhörande modern app som, utöver banktjänster, ger dig tillgång till en massa deals och andra förmåner. Årskostnaden ligger på 420 kr och kortet har inget valutapåslag. Med P.F.C. Premium kan du ta ut upp till 10 000 kr per månad utan avgift. Detta är ett bra kort om du frekvent utnyttjar dealsen och inte gör stora kontantuttag ofta.  

Lunar Light - gratiskort med sparränta

Lunar Standard utmärker sig förmånsmässigt genom att ge en sparränta på 2,25% och har en app sprängfylld med ekonomiska tjänster. Med tanke på att kortet dessutom har gratis årsavgift, fria uttag och inget valutapåslag står det sig väldigt väl på marknaden. 

Rocker Premium

Rocker Premium är ett unikt debetkort genom att erbjuda upp till 10% cashback och maximalt 2% sparränta. I kortet inkluderas också en kompletterande reseförsäkring. Du får betala 1 188 kr per år för dessa förmåner. Dessutom tillkommer en avgift på 49 kr vid varje kontantuttag och valutapåslaget är 1,5%. Om du maximerar intjänandet av cashback och får hög sparränta kan det täcka upp för de jämförelsevis höga kostnaderna. 

Debitkort med bäst förmåner

Det är individuellt vilket bankkort som har bäst cashback eller bonus och är helt avhängigt din livsstil och ditt konsumtionsmönster. Det är viktigt att du sätter fingret på dina behov innan du väljer ditt bankkort med förmåner.

Bäst cashbackprogram bland debetkort har utan tvekan Rocker Premium. Om du tjänar in avgifterna på återbäring och sparränta är detta ett förmånligt debetkort. 

Lunar Standard är det bästa gratis debetkortet med förmånlig sparränta som kan bli bra om du har större summor på kontot. Om du reser mycket kan du verkligen maximera fördelarna med detta kort.

Sandra Attermo Publicerad 11/14/2022

Mitt namn är Sandra och jag är sedan 2022 skribent på Alltomkreditkort.se. Mitt arbete går ut på att skriva texter, som till exempel recensioner, nyheter och guider. Jag har tidigare arbetat med lån och har tack vare detta stor kunskap om kreditupplysning och kreditbedömning. Ett annat område som jag gillar att skriva om är hur man sparar pengar och förbättrar sin privatekonomi.

Uppdaterad 8/1/2023